Liczba osob online na forum

Wszystkie tematy związane z naszym forum
dot
Site Admin

Re: Liczba osob online na forum

Post autor: dot » 15 kwietnia 2025, 18:29

Forum jest ogólno dostępne dla gości. Więc każdy może odwiedzić każdy temat i post. Również roboty których w internecie nie brakuje. One nabijają statystyki i licznik wyświetleń. Nic z tym nie możemy zrobić.

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Post autor: bogwar » 16 kwietnia 2025, 06:50

dot pisze:m[/color]e=1744734568 user_id=2]
Forum jest ogólno dostępne dla gości. Więc każdy może odwiedzić każdy temat i post. Również roboty których w internecie nie brakuje. One nabijają statystyki i licznik wyświetleń. Nic z tym nie możemy zrobić.
Dzieki wielkie za wyjasnienia. Przynajmniej szczere.
Ja jednak pisze dla ludzi, zeby troche odreagowali po pracy. Kiedys kuzwa roboty byly tylko w fabryce, a teraz mendy sie zagniezdzily w internecie.
I to w bialych rekawiczkach. I naprawde nikt takiemu je.....u robotowi nic nie moze zrobic? :shock: :shock:
Cbociaz,......., tak naprawde, chyba lepszy robot niz troll. Robot przynajmniej nie pieprzy glupot. :mrgreen: :lol:
Jeszcze raz dzieki za wyjasnienia. :D

pozdrawiam
bogwar

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Post autor: bogwar » 19 kwietnia 2025, 21:07

dot pisze:
15 kwietnia 2025, 18:29
Witam dot. :D
Pytam Ciebie, bo z Toba mam najczestszy i bardzo konkretny, co bardzo cenie, kontakt. :D
Zapytam inaczej. Choc nie jestem informatykiem,
uwielbiam jednak konkretne informacje. :P
Czy robota robotow jest pozytywna dla naszego Forum, czy nie? ;)
I tu nie wnikam w jakim kontekscie. :roll:
Poprosze o odpowiedz tak lub nie.
Jesli tak, sprobuje zintensyfikowac swoje wysilki. :lol:
Jesli nie,......, to........... moze jednak trzeba...... ich jakos przegonic? :evil: :mrgreen:
Nie wiem, spray na insekty, albo....? :mrgreen:
Tu zartuje oczywiscie. :D
No nie chce mi sie wierzyc, ze te moje dowcipy wzbudzaja takie zainteresowanie. :oops: :oops:
Wiesz przeciez, ze jestem szczegolarzem "do bolu". :roll:

Pozdrawiam. :D
bogwar

ODPOWIEDZ