Liczba osob online na forum
Re: Liczba osob online na forum
Forum jest ogólno dostępne dla gości. Więc każdy może odwiedzić każdy temat i post. Również roboty których w internecie nie brakuje. One nabijają statystyki i licznik wyświetleń. Nic z tym nie możemy zrobić.
Dzieki wielkie za wyjasnienia. Przynajmniej szczere.dot pisze:m[/color]e=1744734568 user_id=2]
Forum jest ogólno dostępne dla gości. Więc każdy może odwiedzić każdy temat i post. Również roboty których w internecie nie brakuje. One nabijają statystyki i licznik wyświetleń. Nic z tym nie możemy zrobić.
Ja jednak pisze dla ludzi, zeby troche odreagowali po pracy. Kiedys kuzwa roboty byly tylko w fabryce, a teraz mendy sie zagniezdzily w internecie.
I to w bialych rekawiczkach. I naprawde nikt takiemu je.....u robotowi nic nie moze zrobic?

Cbociaz,......., tak naprawde, chyba lepszy robot niz troll. Robot przynajmniej nie pieprzy glupot.

Jeszcze raz dzieki za wyjasnienia.

pozdrawiam
bogwar
Witam dot.

Pytam Ciebie, bo z Toba mam najczestszy i bardzo konkretny, co bardzo cenie, kontakt.

Zapytam inaczej. Choc nie jestem informatykiem,
uwielbiam jednak konkretne informacje.

Czy robota robotow jest pozytywna dla naszego Forum, czy nie?

I tu nie wnikam w jakim kontekscie.

Poprosze o odpowiedz tak lub nie.
Jesli tak, sprobuje zintensyfikowac swoje wysilki.

Jesli nie,......, to........... moze jednak trzeba...... ich jakos przegonic?

Nie wiem, spray na insekty, albo....?

Tu zartuje oczywiscie.

No nie chce mi sie wierzyc, ze te moje dowcipy wzbudzaja takie zainteresowanie.

Wiesz przeciez, ze jestem szczegolarzem "do bolu".

Pozdrawiam.

bogwar