Sztuczna inteligencja

Tematy niezwiązane z kategoriami powyżej
bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Sztuczna inteligencja

Post autor: bogwar » 14 marca 2026, 22:11

Wtajcie w nowym temacie. :D
Moim zdaniem bardzo interesujacym. Znajac jednak marazm, jaki tu panuje, nikt do dyskusji nie dolaczy. :mrgreen: :lol:
Albo pytanie/odpowiedz, albo jakies przyziemne sprawy, albo praca lub jej brak, albo......, no wlasnie, zadnej dyskusji, wymiany pogladow, czy nawet scierania sie o te poglady. :(
Ja jednak napisze, co mysle. :mrgreen:
A zainspirowal mnie artykul w internecie (link ponizej) o gosciu, ktorego wypowiedzi wczesniej czytalem wielokrotnie.
To czlowiek, mimo swojej ulomnosci cielesnej, bardzo inteligentny (tu powiedzenie "bardzo" to za malo, "wybitnie" pasowaloby lepiej :D ) i jego wypowiedzi, mimo ze juz nie zyje od 8 lat, sa jak najbardziej aktualne. Ja sie pod nimi podpisuje" rekami i nogami". A dlaczego? Ano dlatego, ze sztuczna inteligencja nie cpa, nie pije, nie pali, "nie ma robali" :lol: i dlatego nas kiedys (mysle, ze wcale w nie tak odleglej przyszlosci) powali. :mrgreen:
A co Wy na to?
Pewnie jak zwykle nic. :evil: Przynajmniej jednak probowalem. Mam czyste sumienie. :lol:
Pozdrawiam.
bogwar
https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/step ... ii/mnpmje3

ODPOWIEDZ