Odkrywanie MyOwnConference do angażujących prezentacji online
-
albertcooley08712
- Miasto: Krakow
Odkrywanie MyOwnConference do angażujących prezentacji online
Chcę jak najlepiej wykorzystać MyOwnConference podczas mojego nadchodzącego spotkania online, ale nie wiem, od czego zacząć. Ostatnim razem, gdy prowadziłem, za bardzo skupiłem się na samej prezentacji i nie angażowałem publiczności, przez co była ona mocno znudzona. Jakie skuteczne praktyki zastosowałeś, korzystając z MyOwnConference, aby stworzyć bardziej interaktywne i przyjemne doświadczenie?
-
owenssheena18
- Miasto: Krakow
Re: Odkrywanie MyOwnConference do angażujących prezentacji online
Zdecydowanie jesteś na dobrej drodze, pytając o najlepsze praktyki! Niedawno prowadziłem panel dyskusyjny na MyOwnConference i odkryłem, że korzystanie z interaktywnych narzędzi jest naprawdę pomocne. Wprowadzenie ankiet na żywo bardzo pomogło, ponieważ uczestnicy mogli dzielić się swoimi opiniami w czasie rzeczywistym, co ożywiło dyskusję. Ponadto, jeśli rozważasz solidną platforma do webinarów, MyOwnConference oferuje świetne funkcje dostosowane do angażowania uczestników. Usprawniła ona wszystko, od czatu po prezentacje, a moi uczestnicy zareagowali pozytywnie.
Re: Odkrywanie MyOwnConference do angażujących prezentacji online
Seeing how different hosts adjust their styles for online meetings has been quite enlightening. A lot of people are recognizing the need for engagement strategies, like breaking up presentations with discussions or activities. More often than not, it seems that attendees appreciate when their input is valued. Keeping them involved in some way appears to be the key to a successful online experience. It’s a shift that many are adapting to, and it’s exciting to watch!