Lista Przebojów
Re: Lista Przebojów
W skeczu, do ktorego link podalem nie dzieje sie wiele.
Wystarczy jednak usiasc w fotelu z ulubionym drinkiem, zamknac oczy i posluchac dialogow. Rozkosz pelna.
Wystarczy jednak usiasc w fotelu z ulubionym drinkiem, zamknac oczy i posluchac dialogow. Rozkosz pelna.
A teraz przeboje wizualne z podkladem muzycznym. Rozkosz dla oczu. I pamietajcie, to tez jest zycie na tej samej planecie. Tylko k.zwa nie dla nas. W kazdym razie nie na dluzsza meta. Moze na chwile. W kazdym razie pamietajcie, ze wiekszosci ludzi nawet na te "chwile" nie stac.
https://www.youtube.com/watch?v=CvJ45p96JQ0
Ech.....te kragle ksztalty. One mnie kiedys zgubia, bo jak mawiaja madrzy ludzie " Kto dupki lubi, tego dupka zgubi". Jedyna nadzieja, ze.......,zguby nie doczekam i sie przeniose wczesniej w "inny wymiar".
https://www.youtube.com/watch?v=CvJ45p96JQ0
Ech.....te kragle ksztalty. One mnie kiedys zgubia, bo jak mawiaja madrzy ludzie " Kto dupki lubi, tego dupka zgubi". Jedyna nadzieja, ze.......,zguby nie doczekam i sie przeniose wczesniej w "inny wymiar".
Na to "dupka" powie
nie pie....ie Panowie
Lubi czy nie lubi
i tak kazdego zgubi.
Bede tu niemila,
wielu juz zgubila.
reszte tez lykniemy,
jak za maz wyjdziemy.
No wlasnie, tak sobie wlasnie pijac babelki (dla niezorientowanych wino musujace, sekta czy szampana, jak go zwal, tak go zwal) zastanawialem sie (zreszta nie po raz pierwszy ) nad tym "innym wymiarem". Czy mysleliscie czasem o tym? Np. kazdy czasem ma jakies sny. Ja tez miewam, choc rzadko, bo jak najczesciej padam zmeczony to sni mi sie tylko "sen". . W weekendy jednak lub w trakcie urlopu, kiedy czlowiek jest "dospany", miewam jakies "wizje senne". I wtedy mi sie wydaje, ze to jest moje zycie, po czym sie budze i odnajduje sie w innym zyciu. Nie zawsze lepszym , ale bywa jednak, ze w lepszym. Np. po snie o jakims wypadku lub innych zlych przezyciach. Tez tak macie???????
No dobra. Na melancholie mi sie k.zwa zebralo. Chyba mnie poj....o.bogwar pisze: ↑21 listopada 2020, 17:48No wlasnie, tak sobie wlasnie pijac babelki (dla niezorientowanych wino musujace, sekta czy szampana, jak go zwal, tak go zwal) zastanawialem sie (zreszta nie po raz pierwszy ) nad tym "innym wymiarem". Czy mysleliscie czasem o tym? Np. kazdy czasem ma jakies sny. Ja tez miewam, choc rzadko, bo jak najczesciej padam zmeczony to sni mi sie tylko "sen". . W weekendy jednak lub w trakcie urlopu, kiedy czlowiek jest "dospany", miewam jakies "wizje senne". I wtedy mi sie wydaje, ze to jest moje zycie, po czym sie budze i odnajduje sie w innym zyciu. Nie zawsze lepszym , ale bywa jednak, ze w lepszym. Np. po snie o jakims wypadku lub innych zlych przezyciach. Tez tak macie???????
Jak to obejrzycie, to przerwiecie picie.
Choc jestem juz troche stary, nie chce w inne "wymiary".
No i co Panowie, ktory sie oprze? Niech choc jeden powie, spoko moja zona/partnerka tak daje czadu, ze te egzemplarze z internetu nie robia na mnie najmniejszego wrazenia. Tak, jak jest to w moim przypadku . Widze, sie nakrecam, jade do Polski, a potem.......hula babula. Przyznam jednak, ze te egzemplarze z internetu robia wrazenie.
A ja Ci "dupko" odpowiem,
dopoki spoko ze zdrowiem,
laske na Was kladziemy,
zawsze inna znajdziemy.
Toz pol swiatu tego kwiatu.
dadza nawet bez rabatu.
w sanatorium albo w klubie,
ja te w sanatorium lubie,
bo tam nie ma mlodych ludzi,
i tam nikt sie juz nie ludzi,
albo dzisiaj, albo wcale.
poza jednym, malym "ale"......
Pozno wczoraj(dzisiaj ) troche bylobogwar pisze: ↑28 listopada 2020, 01:48A ja Ci "dupko" odpowiem,
dopoki spoko ze zdrowiem,
laske na Was kladziemy,
zawsze inna znajdziemy.
Toz pol swiatu tego kwiatu.
dadza nawet bez rabatu.
w sanatorium albo w klubie,
ja te w sanatorium lubie,
bo tam nie ma mlodych ludzi,
i tam nikt sie juz nie ludzi,
albo dzisiaj, albo wcale.
poza jednym, malym "ale"......
i zmeczenie mnie zmorzylo .
Wrawdzie troche sie wypilo,
lecz nie to przyczyna bylo.
Ot po prostu, jak rodacy,
padlem po tygodniu pracy.
Z "dupka" nie skonczylem jeszcze.
Jeszcze troche ja "popieszcze".
Powstrzymajmy sie troszeczke,
zrobmy nastroj, zapal swieczke.
Ona na to: ale cham,
zapal sobie swieczke sam.
Skoro jestem taki cham,
wszystko sobie zrobie sam.
Sam do lozka sie poloze,
sam je wyjme, sam je wloze.
Mam na mysli okulary,
bo juz jestem troche stary.
Jak zobacze Cie przez Brille,
zastanowie sie na chwile.
Po co mi na stale "dupka".
Bedzie ze mnie robic glupka.
Bardziej chyba jest wygodne
Gdy jest "dupka" na "dochodne".
No co jest Szanowni?
2 miesiace mija, a lista niczyja?
Czy Was k.zwa poj...lo,
czy przebojow wciaz za malo?
Temat "dupek" zakonczony.
Osobiscie jest sprawdzony.
A, ze dziala doskonale,
nie chcialbym go zmieniac, .....ale ......
gdyby jakas inna "dupka"
chciala ze mnie zrobic glupka,
to sie moze zastanowie,
w koncu trzeba dbac o zdrowie.
Jesli cos zaoferuje,
a ja szybko to wyczuje,
Bronic sie nie bede wcale,
poza jednym malym "ale"......
2 miesiace mija, a lista niczyja?
Czy Was k.zwa poj...lo,
czy przebojow wciaz za malo?
Temat "dupek" zakonczony.
Osobiscie jest sprawdzony.
A, ze dziala doskonale,
nie chcialbym go zmieniac, .....ale ......
gdyby jakas inna "dupka"
chciala ze mnie zrobic glupka,
to sie moze zastanowie,
w koncu trzeba dbac o zdrowie.
Jesli cos zaoferuje,
a ja szybko to wyczuje,
Bronic sie nie bede wcale,
poza jednym malym "ale"......