Wystarczy jednak usiasc w fotelu z ulubionym drinkiem, zamknac oczy i posluchac dialogow. Rozkosz pelna.

Na to "dupka" powie
No wlasnie, tak sobie wlasnie pijac babelki (dla niezorientowanych wino musujace, sekta czy szampana, jak go zwal, tak go zwal)
No dobra. Na melancholie mi sie k.zwa zebralo.bogwar pisze: ↑21 listopada 2020, 17:48No wlasnie, tak sobie wlasnie pijac babelki (dla niezorientowanych wino musujace, sekta czy szampana, jak go zwal, tak go zwal)zastanawialem sie (zreszta nie po raz pierwszy
![]()
) nad tym "innym wymiarem". Czy mysleliscie czasem o tym? Np. kazdy czasem ma jakies sny. Ja tez miewam, choc rzadko, bo jak najczesciej padam zmeczony to sni mi sie tylko "sen".
![]()
![]()
. W weekendy jednak lub w trakcie urlopu, kiedy czlowiek jest "dospany", miewam jakies "wizje senne". I wtedy mi sie wydaje, ze to jest moje zycie, po czym sie budze i odnajduje sie w innym zyciu. Nie zawsze lepszym
, ale bywa jednak, ze w lepszym. Np. po snie o jakims wypadku lub innych zlych przezyciach. Tez tak macie???????
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja Ci "dupko" odpowiem,
Pozno wczoraj(dzisiajbogwar pisze: ↑28 listopada 2020, 01:48A ja Ci "dupko" odpowiem,![]()
dopoki spoko ze zdrowiem,
laske na Was kladziemy,![]()
![]()
zawsze inna znajdziemy.![]()
Toz pol swiatu tego kwiatu.
dadza nawet bez rabatu.![]()
w sanatorium albo w klubie,
ja te w sanatorium lubie,
bo tam nie ma mlodych ludzi,
i tam nikt sie juz nie ludzi,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
albo dzisiaj, albo wcale.
poza jednym, malym "ale"......![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości