O kuzwa, jasnowidzem jestes czy co?LAIK-onik pisze: ↑30 stycznia 2022, 22:12Jeśli z muzyki miałeś czwórkę, to wniosek nasuwa się, że nie trzymałeś linii melodycznej ( okrutnie fałszowałeś) lub nie zapamiętywałeś tekstu piosenek, o nutach nie wspomnę i gry na flecie prostym. Z biografii Chopina , Moniuszki, Wieniawskiego, nie miałeś problemów, bo to sugerują piątki w pozostałych ocenach z przedmiotów szkolnych.bogwar pisze: ↑30 stycznia 2022, 11:51
Pewnosc siebie jednak zawsze w zyciu sie przydaje. O ile sie oczywiscie nie przegina. Ja az tak pewny siebie w tematach muzycznych nie jestem, bo konczac podstawowke, jedynym przedmiotem, z ktorego mialem 4 byla muzyka. Pozostale to oczywiscie 3![]()
![]()
(zartuje
, poza muzyka mialem same 5 i to wtedy byly noty maksymalne. Moze wiec mam jakis "kompleks muzyczny"
![]()
i powinienem sie udac do psychologa????
![]()
![]()
![]()
).
O kompleksach nie będę się rozpisywał, bo każdego może gryźć zmora... i nie jest to wiodący takt w tej przygrywce, gdzie harmonia gra pierwsze skrzypce.
https://www.youtube.com/watch?v=HQxq_-dWYsc

Jakbyc cytowal moja biografie. Ty jakis Jackowski jestes czy Baba Wanga?

Tu masz u mnie szacun. W temacie muzyki "rozebrales" mnie na czynniki pierwsze.

Kiedys chlopaki byli u mnie na imprezie (zakrapianej oczywiscie

Dzis nie mam zadnych propozycji, bo wlasnie wrocilem z Polski i inne zajecia maja priorytet.
Pozdrowka.

P.S. A takie mam jeszcze pytanie: czy flety bywaja "krzywe"?