Relacje miedzyludzkie

Luźne dyskusje na różne tematy
bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Relacje miedzyludzkie

Post autor: bogwar » 03 sierpnia 2025, 22:29

Witajcie w nowym watku. :D
No kurcze, poruszam rozne tematy do dyskusji, a tu nic. :( Zadnych odpowiedzi. Normalnie nagrobek i tylko znicze przestawiac. :cry:
Piszcie cos do cholery, bo niedlugo to nasze Forum to bedzie slup ogloszeniowy. :lol: Pytanie i odpowiedz na nie. :P
Teraz mnie naszlo, jak w tytule. Co sadzicie w tym temacie? Ja widze, ze sa do bani. Tzn. te relacje oczywiscie. No bo jak to inaczej okreslic, skoro wszyscy siedza z nosem w smartfonach i nie widza ludzi obok siebie. A slyszalem, upsss, nie lubie powtarzac plotek, ale moze ktos potwierdzi, ze mlodzi to teraz siedza obok siebie na lawce i pisza do siebie smsy. :shock: :shock: :shock: Mlodzi, czy to prawda? A sam bylem swiadkiem, wiec to nie plotka, kiedy na dachu hotelu w Bernie siedze sobie z moja wtedy Pania na drinku czy piwku, przychodzi jakas para (dla jasnosci, mezczyzna i kobieta, bo to teraz kuzwa roznie jest odbierane :mrgreen: :lol: ) w wieku ok. 50 lat z drinkami w reku, siadaja po dwoch stronach stolika i zaczynaja napieprzac w swoje smartfony. Normalnie to niedlugo bedziemy funkcjonowac jak roboty. :cry: :cry: :cry:
Co o tym sadzicie?
Macie jakies zdanie, czy macie w d...e to co pisze i zreszta wszystko?
Ech....
bogwar

Betha
Miasto: Zurych

Re: Relacje miedzyludzkie

Post autor: Betha » 04 sierpnia 2025, 22:04

chcesz zmian, zacznij od siebie.. to tyle w temacie. dobranoc i byc moze do nastepnego za 2 lata...

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Re: Relacje miedzyludzkie

Post autor: bogwar » 05 sierpnia 2025, 19:41

Betha pisze:
04 sierpnia 2025, 22:04
chcesz zmian, zacznij od siebie.. to tyle w temacie. dobranoc i byc moze do nastepnego za 2 lata...
Dzieki za wskazowke. Jestem pod wrazeniem. :shock:
A na Twoje posty czekam z utesknieniem. :cry: :D
Napisz prosze czesciej, napisz i nie katuj. :cry:
Bez nich zyc nie moge. :cry: Napisz..., zycie ratuj. :P

ODPOWIEDZ