Witam wszystkich.
Witam wszystkich.
Siema wszystkim. Co tu tak smutno na tym forum ? Co Wy macie wode w zylach ? Pozdrawiam. Bogwar
Re: Witam wszystkich.
Siemka Bogwar, skąd klikasz?
Hej,
Ale mam nadzieje, ze pomozesz nam rozkrecic forum
Witamy na forum!
Wciaz brakuje nam aktywnych uzytkownikow i nowych tematow na forumCo tu tak smutno na tym forum ?
Ale mam nadzieje, ze pomozesz nam rozkrecic forum
Witamy na forum!
Siemasz Adi, gdzie to się zadomowiles w Szwajcarii?
Właśnie! Na forum brakowało bogwara
---
It is nice to be important, but it's more important to be nice.
It is nice to be important, but it's more important to be nice.
No rzeczywiscie, chyba 1,5 albo 2,5 roku. Zniknelo jakos w marcu. Na facebookach i innych im podobnych sa jednak ludzie zewszad. A na naszym forum generalnie ci, co przebywaja w Szwajcarii. Spoko, wroca, bo z tego, co widze w pracy, Polakow sie pojawilo caaaaaale mnostwo. Na budowie, na ktorej pracuje, Polacy stanowia zdecydowanie najliczniejsza grupe obcokrajowcow. Zeby jednak tylko obcokrajowcow. Nawet Szwajcarow jest mniej. Moi przelozeni stwierdzili, ze najczesciej slyszanym jezykiem na budowie jest jezyk polski.
Witam. Zrobie wszystko, co w mojej mocy i jeszcze troche. Najwiecej emocji budza spory i dyskusje, czyli kiedy piora leca.
Fajnie, ze forum ma identyczna nawigacje jak poprzednie. Mi osobiscie ona bardzo pasuje, bo z natury jestem raczej leniwy ( ale nie w pracy....., chyba, ze domowej ) i znow sie uczyc czegos nowego.... . Poza tym czesto najgorszym wrogiem " dobrego " jest " lepsze ".