Tarot - wróżba z kart
Tarot - wróżba z kart
Dzień dobry wszystkim!
Ja jestem Dominik, zodiakalny lew, astrologiczna 11.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych na wróżby z kart tarota. Każdemu kto wpadnie do mnie pierwszy raz oferuję jeden całkowicie darmowy rozkład kart tarota, bez żadnej ściemy. Uwielbiam praktykować wróżenie z kart dlatego też zapraszam wszystkich chętnych.
W celu kontaktu i wygodnej komunakacji stworzyłem stronę www - https://tarot36.pl/
Na stronie znajduje się formularz w którym podajemy swoje imie, datę urodzenia oraz pytanie, a ja na podstawie tych informacji rozkładam dla Ciebie karty tarota.
Pozdrowienia, niech moc bedzie z Wami!
Zapraszam wszystkich zainteresowanych na wróżby z kart tarota. Każdemu kto wpadnie do mnie pierwszy raz oferuję jeden całkowicie darmowy rozkład kart tarota, bez żadnej ściemy. Uwielbiam praktykować wróżenie z kart dlatego też zapraszam wszystkich chętnych.
W celu kontaktu i wygodnej komunakacji stworzyłem stronę www - https://tarot36.pl/
Na stronie znajduje się formularz w którym podajemy swoje imie, datę urodzenia oraz pytanie, a ja na podstawie tych informacji rozkładam dla Ciebie karty tarota.
Re: Tarot - wróżba z kart
Witaj Dominiku na naszym Forum.Domino11 pisze: ↑06 października 2024, 16:50Dzień dobry wszystkim!
Wiem, ze tych cyfr sie nie sumuje. Ja jestem astrologiczna 1. Tez bedziesz wiedzial kim jestem. Od wielu lat korzystam z uslug Pani, ktora przepowiada przyszlosc. I nie jest tak, ze swiecie wierze w to, co mi przepowie. Absolutnie. Stapam twardo po ziemi i wrozby traktuje tylko jako wskazowki w zyciu. I mozecie wierzyc lub nie, praktycznie wszystkie przepowiednie mojej Pani wrozki sie sprawdzily. Oczywiscie, co do spraw terminowych, sa rozbieznoeci, ale co do faktow, praktycznie nie. Imie i data urodzenia osob, na ktore sobie wrozymy to rzeczywiscie jedyne dane, ktore trzeba podac. Najswiezszym przykladem na prawdziwosc przepowiedni w moim zyciu sa fakty, ktore przepowiedziala moja Pani wrozka na biezacy rok. Ja zrobilem wbrew tym przepowiedniom, ale one potem, juz beze mnie sie sprawdzily. Mam po prostu swoje zrodla informacji. Ona po prostu kiedys napisala mi swietna maksyme "Wrozba jest tylko wskazowka. Tak naprawde my sami ksztaltujemy swoj los". I tego sie trzymam. Dlatego prosze Adminow o pozostawienie tego posta na forum. To nie jest jakas lipa, czy tez reklama sprzedazy czegos. Kto nie chce, nie musi skorzystac. W moim zyciu jednak sie sprawdzilo. Mimo, ze kiedys, pamietam to doskonale, kiedy moja byla zona stawiala sobie karty tarota, wysmiewalem sie z tego.
Dominiku, chetnie skorzystam z Twoich uslug. Mam nadzieje jednak, ze nie masz nic przeciw, jesli porownam Twoja przepowiednie z przepowiednia mojej Pani wrozki. Oczywiscie na te same pytania.
Pozdrawiam.
bogwar
P.S. Dla jasnosci, przysiegam, ze nie znam Goscia, ani nie mam z tego zadnych profitow.
"Wrozba jest tylko wskazowka. Tak naprawde my sami ksztaltujemy swoj los" - mądre słowa ale ja jestem innego zdania. Ja bym moc kart tarota i wróżb porównał do bibli, ich moc, nie treść.
Dziękuję za miłą odpowiedź, Bogwar każdemu przysługuje jedno darmowe pytanie więc nie widzę żadnych przeszkód żeby zrobić jakiekolwiek porównania itp.
Dziękuję za miłą odpowiedź, Bogwar każdemu przysługuje jedno darmowe pytanie więc nie widzę żadnych przeszkód żeby zrobić jakiekolwiek porównania itp.
Pozwol, ze sie z Toba nie zgodze.: Jak pisalem, zrobilem wbrew wrozbie i dobrze na tym wyszedlem. Co nie znaczy, ze nie wierze we wrozby. Czasem trzeba jednak podjac wlasne decyzje. Ja jestem jednak do bolu astrologiczna 1.Domino11 pisze: ↑06 października 2024, 18:25"Wrozba jest tylko wskazowka. Tak naprawde my sami ksztaltujemy swoj los" - mądre słowa ale ja jestem innego zdania. Ja bym moc kart tarota i wróżb porównał do bibli, ich moc, nie treść.
Pozdrawiam.
bogwar