Witaj Grzesiu.
Wiem, czytalem, mam jednak swoje sprawy w Polsce, ktora kocham i nie tylko ja.

Dlatego nie ma mnie ostatnio na forum.

Trzymaj sie.

Witaj Grzesiu.
Nikt mnie nie przebije, bo jestem najlepszy.
Obiecana kwota jest przelana z mojej karty kredytowej. Jesli nie doszla pisz oficjalnie na forum. Przesle na konto. Ja zawsze dotrzymuje slowa. Wiedza o tym zarowno moi przyjaciele/znajomi jak rowniez wrogowie. Ci ostatni szczegolnie.
Dobra, Grzesiu, jak Ci pisalem na priva, trumna kieszeni nie ma, a to "tylko, no dobra czasem i az, pieniadze", jest Wielkanoc, nastepne 500zl przesylam na "zajaczka", czyli taki Wielkanocny Mikolaj.Grzegorz 7952 pisze: ↑02 kwietnia 2023, 19:41Piszę Boguś oficjalnie tak jak chcesz bez cukrowania,Ty i tylko ty na tym forum pokazałeś ogromne serce ,za co Ci jestem dozgonnie wdzięczny .Nie jesteś moją rodziną a tak mi pomogłeś.Boguś dziękuję Ci z całego serca ,dla mnie ,teraz 1000zł to ogromna kwota.,która pomoże mi się leczyć i bedę miał na chleb ,Dziekuję przyjacielu![]()
![]()
![]()
bogwar pisze: ↑02 kwietnia 2023, 20:10Grzesiu, doszlo? Chce wiedziec i zmobilizowac tych kuzwa niby "bogatych" Polakow, ktorym w wiekszosci sie wydaje, ze sa "bogaci". No ale jesli sa, to moze wspomoga k...a mac.Grzegorz 7952 pisze: ↑02 kwietnia 2023, 19:41nastepne 500zl przesylam na "zajaczka", czyli taki Wielkanocny Mikolaj.![]()
![]()
E....tam, wspomoga. Regula jest taka: "Nie licz na Polaka", zwlaszcza za granica, oni wszystko licza.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości