Prośba o pomoc w chorobach
-
- Miasto: Żagań
Re: Prośba o pomoc w chorobach
Załączyłem zdjęcia wypisów ,żebym był wiarygodny
- Załączniki
-
- IMG_20230402_112129_Easy-Resize.com.jpg (242.36 KiB) Przejrzano 223 razy
Witaj Grzesiu.
Wiem, czytalem, mam jednak swoje sprawy w Polsce, ktora kocham i nie tylko ja.

Dlatego nie ma mnie ostatnio na forum.

Trzymaj sie.

Nikt mnie nie przebije, bo jestem najlepszy.

Zaloze sie, ze nikt nie wystaruje w tych zawodach. Bo tu nie ma facetow z jajami. Kobiety rozumiem.

-
Bogdan przyjacielu ,ale dałeś do pieca,
.Masakra ,kurczę no nikt Cię nie przebije ,żebyś wiedział ,stary ratujesz mi dupę kolejny raz i tylko ty !!! Kuźwa nie wiem jak ja Ci się odwdzięczę.

Obiecana kwota jest przelana z mojej karty kredytowej. Jesli nie doszla pisz oficjalnie na forum. Przesle na konto. Ja zawsze dotrzymuje slowa. Wiedza o tym zarowno moi przyjaciele/znajomi jak rowniez wrogowie. Ci ostatni szczegolnie.

-
Boguś doszła kasa ,potwierdzam
.Ja jestem wodnikiem

-
Piszę Boguś oficjalnie tak jak chcesz bez cukrowania,Ty i tylko ty na tym forum pokazałeś ogromne serce ,za co Ci jestem dozgonnie wdzięczny .Nie jesteś moją rodziną a tak mi pomogłeś.Boguś dziękuję Ci z całego serca ,dla mnie ,teraz 1000zł to ogromna kwota.,która pomoże mi się leczyć i bedę miał na chleb ,Dziekuję przyjacielu

Dobra, Grzesiu, jak Ci pisalem na priva, trumna kieszeni nie ma, a to "tylko, no dobra czasem i az, pieniadze", jest Wielkanoc, nastepne 500zl przesylam na "zajaczka", czyli taki Wielkanocny Mikolaj.Grzegorz 7952 pisze: ↑02 kwietnia 2023, 19:41Piszę Boguś oficjalnie tak jak chcesz bez cukrowania,Ty i tylko ty na tym forum pokazałeś ogromne serce ,za co Ci jestem dozgonnie wdzięczny .Nie jesteś moją rodziną a tak mi pomogłeś.Boguś dziękuję Ci z całego serca ,dla mnie ,teraz 1000zł to ogromna kwota.,która pomoże mi się leczyć i bedę miał na chleb ,Dziekuję przyjacielu![]()
![]()
![]()

-
Do mnie
,Nie stary to nie są tylko w tym momencie pieniądze,to są dla mnie leki,jedzenie i mam na dojazdy do lekarzy (jutro do Zgorzelca) do okulisty w srodę kontrolnie do urologa.

bogwar pisze: ↑02 kwietnia 2023, 20:10Grzesiu, doszlo? Chce wiedziec i zmobilizowac tych kuzwa niby "bogatych" Polakow, ktorym w wiekszosci sie wydaje, ze sa "bogaci". No ale jesli sa, to moze wspomoga k...a mac.Grzegorz 7952 pisze: ↑02 kwietnia 2023, 19:41nastepne 500zl przesylam na "zajaczka", czyli taki Wielkanocny Mikolaj.![]()
![]()
E....tam, wspomoga. Regula jest taka: "Nie licz na Polaka", zwlaszcza za granica, oni wszystko licza.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()