Szukam Pracy Mężczyzna
Szukam Pracy Mężczyzna
Poszukuję stałej pracy. Mam 62lata, angielski i niemiecki komunikatywny. Robiłem już wiele w życiu ostanie dwa lata naprawa hulajnóg elektrycznych.
Montaż klimatyzacji, prace instalacje wodno kanalizacyjna, malowanie, szpachlowanie, Płyty gipsowo kartonowe, spawanie migomatem, naprawy samochodów, naprawy sprzetu AGD, i wiele innych. Naprawa komputerów i elektroniki. Przyjmę każdą stałą prace.
Montaż klimatyzacji, prace instalacje wodno kanalizacyjna, malowanie, szpachlowanie, Płyty gipsowo kartonowe, spawanie migomatem, naprawy samochodów, naprawy sprzetu AGD, i wiele innych. Naprawa komputerów i elektroniki. Przyjmę każdą stałą prace.
Re: Szukam Pracy Mężczyzna
Witaj Gosciu.romrom pisze: ↑07 września 2022, 22:59Poszukuję stałej pracy. Mam 62lata, angielski i niemiecki komunikatywny. Robiłem już wiele w życiu ostanie dwa lata naprawa hulajnóg elektrycznych.

Wbrew pozorom, Twoja wszechstronnosc moze byc hamulcem do znalezienia jakiejkolwiek pracy w Szwajcarii.

Mimo wszystko zycze udanego startu.
Pozdrowka.
bogwar