Spam na forum
Spam na forum
Ostatnio na forum pojawia się więcej postów spamerów. Staramy się wszystkie usuwać, jednak nie zawsze możemy zareagować od razu.
Prosimy o cierpliwość i zgłaszanie takich postów.
Prosimy o cierpliwość i zgłaszanie takich postów.
Re: Spam na forum
Mysle, ze tak bedzie lepiej. W koncu spam jednak zniknal i nie ma sensu nakrecac spirali.
Nooooooo, jestem pod wrazeniem. A jednak mozna, szybko i skutecznie usuwac kolejne mendy, ktore wciskaja spam, z Forum, zanim zrobi sie wszawica. A gula juz mi znowu rosla. Dzieki dot. Forum przewietrzone, az chce sie pisac.
Szanowni Admini, Adminie dot, zauwazylem, ze wczoraj, w sobote 16.07.2022 o godz. 06.43 na swoim profilu byla aktywna gnida z Ameryki plronbio650. Jakim prawem ta menda ma nadal jakikolwiek dostep do naszego Forum? Dlaczego profil tej mendy nie zostal zlikwidowany? Chcecie/cesz, zeby nasze Forum znowu nawiedzila wszawica? Gula mi znow rosnie.
A jak znow zacznie sprzedawac na Forum trzewiki, to..........sam nie chce wiedziec co zrobie.
Oglądasz profil – plronbio650
Nazwa użytkownika:plronbio650Grupy:
Zarejestrowani użytkownicy
Miasto:Portland Dodaj do przyjaciół Dodaj do wrogów
SKONTAKTUJ SIĘ Z PLRONBIO650
Adres e-mail:Wyślij e-mail do plronbio650
STATYSTYKI UŻYTKOWNIKA
Rejestracja:11 marca 2022, 02:53Ostatnio aktywny:16 lipca 2022, 06:43Liczba postów:0 | Posty użytkownika
(0.00% wszystkich postów / średnio dziennie: 0.00)
A jak znow zacznie sprzedawac na Forum trzewiki, to..........sam nie chce wiedziec co zrobie.
STATYSTYKI UŻYTKOWNIKA
Rejestracja:11 marca 2022, 02:53Ostatnio aktywny:16 lipca 2022, 06:43Liczba postów:0 | Posty użytkownika
Uzytkownik zostal usuniety, dzieki za zgloszenie!bogwar pisze: ↑17 lipca 2022, 02:04Szanowni Admini, Adminie dot, zauwazylem, ze wczoraj, w sobote 16.07.2022 o godz. 06.43 na swoim profilu byla aktywna gnida z Ameryki plronbio650. Jakim prawem ta menda ma nadal jakikolwiek dostep do naszego Forum? Dlaczego profil tej mendy nie zostal zlikwidowany? Chcecie/cesz, zeby nasze Forum znowu nawiedzila wszawica? Gula mi znow rosnie.
STATYSTYKI UŻYTKOWNIKA
Dzieki za szybka reakcje. Wreszcie (mam nadzieje ) jest Gospodarz na Forum. Bo reszta Ekipy to chyba spi na tej wiezy kontrolnej. No.....chyba, ze strajkuje... A i gula mi sie jakos cofnela . Skadinad to ciekawy przypadek medyczny. Nie bede jednak z tego powodu zawracal d..y lekarzom.dot pisze: ↑18 lipca 2022, 21:31Uzytkownik zostal usuniety, dzieki za zgloszenie!bogwar pisze: ↑17 lipca 2022, 02:04Szanowni Admini, Adminie dot, zauwazylem, ze wczoraj, w sobote 16.07.2022 o godz. 06.43 na swoim profilu byla aktywna gnida z Ameryki plronbio650. Jakim prawem ta menda ma nadal jakikolwiek dostep do naszego Forum? Dlaczego profil tej mendy nie zostal zlikwidowany? Chcecie/cesz, zeby nasze Forum znowu nawiedzila wszawica? Gula mi znow rosnie.
STATYSTYKI UŻYTKOWNIKA
Pozdrowka.
bogwar
No........, jestem pod wrazeniem. Dzis kolejna gnida ze spamem nie przetrwala na Forum nawet doby. Szacun dla Admina dot. Rozumiem, ze konta tej gnidy nie da sie usunac, dopoki nie zlamie regulaminu. Czy moze jednak da sie te mende o nicku Rozemondbell usunac z calym dobytkiem? Inaczej bedzie, jak pironbio650 wracal na Forum z tym swoim g....m.
Pozdr.
bogwar
Pozdr.
bogwar