Witam !
Witam !
Witam ponownie!
Nie wiedziałam, że "Forum Polacy w Szwajcarii" nadal istnieje. Na poprzedniej platformie " istniałam" . Teraz musiałam zrobić to od nowa.Przypadkowo natknełam się to nowe forum szukając informacji na interesujący mnie temat.
Dlatego witam wszystkich użtykowników !
Jak wcześniej , tak i teraz znalazłam potrzebne mi informacje. Dziękuję!
Jak wcześniej, tak i teraz taką skarbnicą wiedzy okazał się niezawodny "Bogwar", który jako stały bywalec Forum, niektóre tematy ma opanowane do perfekcji.
Cieszę się , że Forum istnieje znowu. Facebook mnie nie interesuje , a wiem tylko , że tam jest chyba też forum Polaków.
Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrej wzajemnej komunikacji.
Nie wiedziałam, że "Forum Polacy w Szwajcarii" nadal istnieje. Na poprzedniej platformie " istniałam" . Teraz musiałam zrobić to od nowa.Przypadkowo natknełam się to nowe forum szukając informacji na interesujący mnie temat.
Jak wcześniej, tak i teraz taką skarbnicą wiedzy okazał się niezawodny "Bogwar", który jako stały bywalec Forum, niektóre tematy ma opanowane do perfekcji.
Cieszę się , że Forum istnieje znowu. Facebook mnie nie interesuje , a wiem tylko , że tam jest chyba też forum Polaków.
Re: Witam !
Witaj Aniu.annlis pisze: ↑14 lutego 2022, 21:32Witam ponownie!

Pamietam Cie z poprzedniego Forum.

Dzieki za mile slowa.

Niestety, musze jednak ograniczyc swoja aktywnosc na Forum, bo.............,

Taka jest w kazdym razie wola Narodu.

No coz,
Vox Populi, vox Dei.

Zrobie to wiec
pro publico bono.

Tobie jednak zawsze sluze rada i pomoca (oczywiscie w miare moich mozliwosci intelektualnych

Pozdrawiam.
bogwar
Re: Witaj
witaj Bogwar,
Dzięki ! Nie chciałam Cię do tablicy wywoływać. Napisałam tak jak jest, Lubisz pomagać, masz wiedzę i dzielisz się nią .
To cecha pozytywna przecież! Ale jest też dużo racji w tym co piszesz. Tzw."podania na tacy" nie docenia się.
Ja w kazdym razie to bardzo doceniam i dziękuję.
Anna
Dzięki ! Nie chciałam Cię do tablicy wywoływać. Napisałam tak jak jest, Lubisz pomagać, masz wiedzę i dzielisz się nią .
To cecha pozytywna przecież! Ale jest też dużo racji w tym co piszesz. Tzw."podania na tacy" nie docenia się.
Ja w kazdym razie to bardzo doceniam i dziękuję.
Anna