Praca
Re: Praca
Witaj Gosciu.

Zarejestrowales sie rok temu, szukajac pracy w Szwajcarii. No chyba nie znalazles, skoro ponawiasz ogloszenie. Zmieniles nr tel. do kontaktu. Nie chcesz pracowac z Polakami (co poniekad rozumiem, ale bez przesady

pozdr.
bogwar
Zeby jednak nie bylo, ze jestem taki arogancki (choc tak naprawde sprowadzam tylko na Ziemiebogwar pisze: ↑12 lutego 2022, 02:59Witaj Gosciu.![]()
Zarejestrowales sie rok temu, szukajac pracy w Szwajcarii. No chyba nie znalazles, skoro ponawiasz ogloszenie. Zmieniles nr tel. do kontaktu. Nie chcesz pracowac z Polakami (co poniekad rozumiem, ale bez przesady![]()
), a oglaszasz sie na forum Polakow w Szwajcarii. O co chodzi??? Czy ja tu czegos nie rozumiem (jestem poj.bany), czy z Toba cos jest nie tak? Ze niby kto, nie bedacy Polakiem, mialby Ci zaproponowac w ciemno prace w Szwajcarii na forum Polakow? Szwajcar???? I jeszcze kuzwa z zakwaterowaniem???
I pewnie praniem i sprzataniem?
![]()
A Ty tylko przyjedziesz i krolem bedziesz. Chlopie, ogarnij sie i dostosuj oczekiwania do mozliwosci ich zrealizowania. Takich ogloszen, jak Twoje, chetnie napisalyby dziesiatki tysiecy Polakow.
pozdr.
bogwar

Pozdr.

bogwar
Chociaz o tym nie wiesz, prawda bedzie taka,

ze i tak skorzystasz z porady prostaka/buraka.

Bardzo mnie ujales swa inteligencja,
obyciem, oglada i swoja prezencja.

Zasob slow olbrzymi, zdanie rozwiniete.

Na pierwszy rzut oka CV ogarniete.

Bys mial wieksze szanse, napisz w aplikacji
cos wiecej na temat swych kwalifikacji.

Lepiej sie zastanow, zamiast brac mnie krzykiem.
Moze tez zostaniesz tym "nieudacznikiem".