No wlasnie jeszcze nie re-......... Na razie mam tylko nizszy stopien. Zeby byc re-......, musialbym odbyc stosun.......kowo dluga edukacje w dziedzinie re-......witalizacji starych czesci ciala. Bo (stosunkowo ) mlode mam tylko dwie. Mozg i..........mojego p........rzyjaciela, ktory mnie jeszcze nigdy (upsss, tu sklamalem, raz sie zdarzylo, jak sie zbyt duzo wypilo ) nie zawiodl. Chetnie sie jednak zapisze na re-habilitacje do jakiejs siostry (niejednokrotnie ) przelozonej. Czy sa tu jakies punkty rehabilitacyjne? Zaznaczam, ze w przypadku niektorych zabiegow wymagam, zeby ta siostra miala minimum 35 lat, bo mlodszym.........moge zemdlec w czasie zabiegu i bedzie problem.Betha pisze: ↑21 października 2021, 18:27no ja tu widze tylko :
-dwoch lekarzy( Pan Dr Shark- specjalizacja: ginekologia i poloznictwo i Pan Dr Konik -specjalizacja: psychiatria i neurologia),
-dwie pielegniarki (Siostra Alicja i Siostra Betha)
i jednego ordynatora( Pan Dr Prof. re-habilitowany Bogwar - wszystkie specjalizacje )
i akurat ten personel jest bardzo aktywny, zaangazowany i kompetentny wiec nie wiem o jakim personelu w ogole mowisz..
TABLICA czyli wszystko w jednym
Re: TABLICA czyli wszystko w jednym
- Załączniki
-
- IMG-20211021-WA0005.jpg (92.69 KiB) Przejrzano 5510 razy
Ostatnio zmieniony 21 października 2021, 21:02 przez Betha, łącznie zmieniany 1 raz.
no dobrze.. zwracam honor.. Pan Dr Prof. wielorazowo habilitowany Bogwarbogwar pisze: ↑21 października 2021, 20:52No wlasnie jeszcze nie re-......... Na razie mam tylko nizszy stopien. Zeby byc re-......, musialbym odbyc stosun.......kowo dluga edukacje w dziedzinie re-......witalizacji starych czesci ciala. Bo (stosunkowo ) mlode mam tylko dwie. Mozg i..........mojego p........rzyjaciela, ktory mnie jeszcze nigdy (upsss, tu sklamalem, raz sie zdarzylo, jak sie zbyt duzo wypilo ) nie zawiodl. Chetnie sie jednak zapisze na re-habilitacje do jakiejs siostry (niejednokrotnie ) przelozonej. Czy sa tu jakies punkty rehabilitacyjne? Zaznaczam, ze w przypadku niektorych zabiegow wymagam, zeby ta siostra miala minimum 35 lat, bo mlodszym.........moge zemdlec w czasie zabiegu i bedzie problem.Betha pisze: ↑21 października 2021, 18:27no ja tu widze tylko :
-dwoch lekarzy( Pan Dr Shark- specjalizacja: ginekologia i poloznictwo i Pan Dr Konik -specjalizacja: psychiatria i neurologia),
-dwie pielegniarki (Siostra Alicja i Siostra Betha)
i jednego ordynatora( Pan Dr Prof. re-habilitowany Bogwar - wszystkie specjalizacje )
i akurat ten personel jest bardzo aktywny, zaangazowany i kompetentny wiec nie wiem o jakim personelu w ogole mowisz..
a co do siostry niejednokrotnie przelozonej to ja nie pomoge.. ja tylko jednokrotnie przelozona taki nie-do-uk troche..wiec moze Siostra Alicja SPROBOWAWSZY
Fajnie, ze sie zreflektowalas, bo Twoj post bez zalacznika wygladal dziwnie (zachecajaco). Gwoli scislosci jednak (jak wiesz jestem szczegolarzem do bolu ), ten co wymyslil te obrazki, byl jednak "niedouczonym madrala", bo sedes sie czysci szczotka po podniesieniu rowniez deski sedesowej , a nie tylko klapy Abb.4
Sorry, mam oczywiscie nadzieje, ze........ jest.bogwar pisze: ↑21 października 2021, 21:15Fajnie, ze sie zreflektowalas, bo Twoj post bez zalacznika wygladal dziwnie (zachecajaco). Gwoli scislosci jednak (jak wiesz jestem szczegolarzem do bolu ), ten co wymyslil te obrazki, byl jednak "niedouczonym madrala", bo sedes sie czysci szczotka po podniesieniu rowniez deski sedesowej , a nie tylko klapy Abb.4
i a propos MISZCZA cos mi sie przypomnialo.. to mozna 100 razy ogladnac i za kazdym razem miseczka sie cieszy
https://youtu.be/ViGCnJ7Li7g
PRZYZNAWSZY- nie przygladalam sie..ale jesli mamy byc jeszcze bardziej szczegolowi to na trzech pierwszych Abb. klapy wcale nie ma.. ten malarz to faktycznie po jakims jednym glebszym chyba bylbogwar pisze: ↑21 października 2021, 21:15Fajnie, ze sie zreflektowalas, bo Twoj post bez zalacznika wygladal dziwnie (zachecajaco). Gwoli scislosci jednak (jak wiesz jestem szczegolarzem do bolu ), ten co wymyslil te obrazki, byl jednak "niedouczonym madrala", bo sedes sie czysci szczotka po podniesieniu rowniez deski sedesowej , a nie tylko klapy Abb.4
Ojojoj, dziewczyno , to ty jeszcze zycia nie znasz . No chyba, ze jednokrotnie, ale przez wielu. To tak jak z piciem na imprezie. Ja np. zawsze pije tylko 2 kieliszki. Pierwszy i..........kilkadziesiat drugich.