No wlasnie jeszcze nie re-......... Na razie mam tylko nizszy stopien. Zeby byc re-......, musialbym odbyc stosun.......kowo dluga edukacje w dziedzinie re-......witalizacji starych czesci ciala. Bo (stosunkowoBetha pisze: ↑21 października 2021, 18:27no ja tu widze tylko :
-dwoch lekarzy( Pan Dr Shark- specjalizacja: ginekologia i poloznictwo i Pan Dr Konik -specjalizacja: psychiatria i neurologia),
-dwie pielegniarki (Siostra Alicja i Siostra Betha)
i jednego ordynatora( Pan Dr Prof. re-habilitowany Bogwar - wszystkie specjalizacje![]()
)
i akurat ten personel jest bardzo aktywny, zaangazowany i kompetentny wiec nie wiem o jakim personelu w ogole mowisz..![]()
TABLICA czyli wszystko w jednym
Re: TABLICA czyli wszystko w jednym
- Załączniki
-
- IMG-20211021-WA0005.jpg (92.69 KiB) Przejrzano 7598 razy
Ostatnio zmieniony 21 października 2021, 21:02 przez Betha, łącznie zmieniany 1 raz.
no dobrze.. zwracam honor.. Pan Dr Prof. wielorazowo habilitowany Bogwarbogwar pisze: ↑21 października 2021, 20:52No wlasnie jeszcze nie re-......... Na razie mam tylko nizszy stopien. Zeby byc re-......, musialbym odbyc stosun.......kowo dluga edukacje w dziedzinie re-......witalizacji starych czesci ciala. Bo (stosunkowoBetha pisze: ↑21 października 2021, 18:27no ja tu widze tylko :
-dwoch lekarzy( Pan Dr Shark- specjalizacja: ginekologia i poloznictwo i Pan Dr Konik -specjalizacja: psychiatria i neurologia),
-dwie pielegniarki (Siostra Alicja i Siostra Betha)
i jednego ordynatora( Pan Dr Prof. re-habilitowany Bogwar - wszystkie specjalizacje![]()
)
i akurat ten personel jest bardzo aktywny, zaangazowany i kompetentny wiec nie wiem o jakim personelu w ogole mowisz..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) mlode mam tylko dwie. Mozg i..........mojego p........rzyjaciela, ktory mnie jeszcze nigdy (upsss, tu sklamalem, raz sie zdarzylo, jak sie zbyt duzo wypilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) nie zawiodl. Chetnie sie jednak zapisze na re-habilitacje do jakiejs siostry (niejednokrotnie
) przelozonej. Czy sa tu jakies punkty rehabilitacyjne?
Zaznaczam, ze w przypadku niektorych zabiegow
![]()
wymagam, zeby ta siostra miala minimum 35 lat, bo mlodszym.........moge zemdlec w czasie zabiegu i bedzie problem.
![]()
![]()

a co do siostry niejednokrotnie przelozonej to ja nie pomoge.. ja tylko jednokrotnie przelozona
taki nie-do-uk troche..

wiec moze Siostra Alicja SPROBOWAWSZY 

Fajnie, ze sie zreflektowalas,
Sorry, mam oczywiscie nadzieje, ze........ jest.bogwar pisze: ↑21 października 2021, 21:15Fajnie, ze sie zreflektowalas,bo Twoj post bez zalacznika wygladal dziwnie (zachecajaco).
![]()
![]()
Gwoli scislosci jednak (jak wiesz jestem szczegolarzem do bolu
![]()
), ten co wymyslil te obrazki, byl jednak "niedouczonym madrala",
bo sedes sie czysci szczotka po podniesieniu rowniez deski sedesowej
, a nie tylko klapy Abb.4
![]()
![]()
i a propos MISZCZA
cos mi sie przypomnialo.. to mozna 100 razy ogladnac i za kazdym razem miseczka sie cieszy
https://youtu.be/ViGCnJ7Li7g
PRZYZNAWSZY- nie przygladalam sie..ale jesli mamy byc jeszcze bardziej szczegolowi to na trzech pierwszych Abb. klapy wcale nie ma.. ten malarz to faktycznie po jakims jednym glebszym chyba bylbogwar pisze: ↑21 października 2021, 21:15Fajnie, ze sie zreflektowalas,bo Twoj post bez zalacznika wygladal dziwnie (zachecajaco).
![]()
![]()
Gwoli scislosci jednak (jak wiesz jestem szczegolarzem do bolu
![]()
), ten co wymyslil te obrazki, byl jednak "niedouczonym madrala",
bo sedes sie czysci szczotka po podniesieniu rowniez deski sedesowej
, a nie tylko klapy Abb.4
![]()
![]()

Ojojoj, dziewczyno