znowu w punkt

no ja tu widze tylko :
Czy naprawde myslisz, ze do wskrzeszenia niezyjacego trupa,Betha pisze: ↑21 października 2021, 18:27no ja tu widze tylko dwoch lekarzy( Pan Dr Shark- specjalizacja: ginekologia i poloznictwo i Pan Dr Konik -specjalizacja: psychiatria i neurologia), dwie pielegniarki (Siostra Alicja i Siostra Betha) i jednego ordynatora( Pan Dr Prof. re-habilitowany Bogwar - wszystkie specjalizacje![]()
)
i akurat ten personel jest bardzo aktywny, zaangazowany i kompetentny wiec nie wiem o jakim personelu w ogole mowisz..
I o to chodzi.Shark pisze: ↑21 października 2021, 19:51Okey , wybrałaś specjalizacje dla mnie to będę się tego trzymał.
Prowadzę nowatorską metodę ,krótkie rozpoznanie choroby lub dolegliwości i zaraz praktyczne leczenie ,w teorię się nie bawię,bo czasu szkoda a efekty marne,praktyka czyni mistrzem jak to powiadają.
Respektuje wszystkie Krannken kasse i swoją praktykę lekarską prowadze od piątku do niedzieli ,w nagłych przypadkach w tygodniu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu.
Satysfakcja gwarantowana,referencje niestety ze względu na RODO , etykę lekarska nie są do wglądu.
Co do efektów leczenia to zależy od ilości seansów zalecam minimum kilka a wskazane kilkadziesiąt.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości