Nie upieram sie, niech sie jednak tez inni wypowiedza. Wiem jednak, ze rozne sa potrzeby ludzkie, a tytul "kacik towarzyski" brzmi jak "Sympatia" na www.onet.pl. Kiedys, kiedy sie rozwiodlem, probowalem. Jedna wielka porazka. Dziesiatki bezsensownych e-mali, a jak przychodzi do konkretow to lipa albo rozczarowanie (zdjecia chyba corki, albo atrakcyjnej kolezanki). Kobiety same nie wiedza czego chca. "chcialaby dusza do raju, ale grzechy nie daja" . Tytul watku, moim zdaniem, powinien byc konkretny. Oczywiscie jednak nie przesadzajacy do konca, bo na same "konkrety" zawsze mozna sie wybrac w "konkretne miejsca" . I wtedy zadne forum nie jest potrzebne.Betha pisze: ↑04 października 2021, 17:55Hej Bogumiś..
jesli moge cos zaproponowac w zwiazku z nowym watkiem.. moze lepiej nie dzielic go na randki i NIE randki..mam alergie na biurokracje wystarczy 1 watek powiedzmy "KĄCIK TOWARZYSKI" gdzie kazdy zainteresowany juz sam opisze o co mu chodzi.. czy chce sie wybrac z kims tylko na piwo czy moze na randke.. lub moze ktos chce zorganizowac jakies wieksze spotkanie.. w sumie jestem ZA.. (sama wybralabym sie w wiekszej grupie na jakiegos grillka nad jeziorkiem itp itd ) ale byleby tylko nie bylo tutaj ofert typu "sponsoring" bo na takie anonse tez mam alergie - lagodnie ujmujac
I to jest najbardziej interesujace. W moim przypadku oczywiscie z warunkami z innego posta.
Takiego dziada jak ja, nie stac na sponsoring w Szwajcarii. W Polsce zreszta tez. Co kobiety maja czasem w swoich pieknych glowkach, to sie w pale nie miesci. Jest taka polska strona w internecie dla sponsorow i sponsorek. Jesli ktos sie czuje na silach podam na priva. Zreszta wystarczy wpisac w wyszukiwarke....... i sama wyskoczy.