no to kamien z serca.. juz myslalam ze Ty jakis napaleniec-zboczeniec jestesbogwar pisze: ↑20 września 2021, 21:11Tyle czasu to ja nie mam.
Beatko, zartowalem oczywiscie.![]()
![]()
Gdzie ja bym sie tam do Berlina wlokl. kiedy "pod reka" tyle pieknych naszych rodaczek.
![]()
![]()
![]()
![]()
Trzeba troche poswirowac,![]()
zeby tutaj nie zwariowac.![]()
![]()
A ze jajca robic lubie,![]()
![]()
![]()
![]()
witam Ciebie w moim klubie.![]()
Bo jak razem damy czadu,
nikt nie dojdzie z nami ladu.![]()
![]()
Jedno sypnie cos dowcipnie,![]()
drugie walnie pryncypialnie,![]()
forum cale smiac sie bedzie,![]()
i nas czytac bedzie wszedzie.![]()
Smiech nikomu nie zaszkodzi,
W koncu przeciez o to chodzi.![]()
![]()
![]()
Szukam męża w St Margrethen
Re: Szukam męża w St Margrethen
Zboczeniec na pewno nie. Preferencje seksualne mam jasne, czyste i przejrzyste.
A napaleniec bylem, kiedy 20 lat konczylem.
Teraz to juz spokojnie podchodze "do tematu". Co nie znaczy, ze juz tak calkiem "nic w temacie".
No po prostu miod na moje oczy.
- Aniela1989
- Miasto: St Margrethen
To jest medycyna holistyczna proszę panów a nie anonse erotyczne !!!A że wolę czasem być w De. a czasem w CH. w międzyczasie w Pl to różnorodność i odskocznia od monotonii wskazana dla komfortu psychiki a jeśli czasem lubię zatańczyć taniec brzucha bo to sztuka i artyzm a nie tam od razu sex czy zrobić relaxujacy masaż odprężający lub regenerujący mięśnie nie znaczy że od razu mam na myśli masaż pena !!

Czasem wystarczy jeden nieśmiały gest drugiej osoby, by słońce uśmiechnęło się, by przegoniło niczym wicher listopadowy ten dystans i obawy - i odsłoniło te gęste jak mleko mgieł zasłony 
- Aniela1989
- Miasto: St Margrethen
Przy okazji a co mi tam
znajdę męża w buszu z palm! O to jest poezja

znajdę męża w buszu z palm! O to jest poezja

Czasem wystarczy jeden nieśmiały gest drugiej osoby, by słońce uśmiechnęło się, by przegoniło niczym wicher listopadowy ten dystans i obawy - i odsłoniło te gęste jak mleko mgieł zasłony 
no w St Margrethen palm nie widzialam, a tym bardziej buszu.. ale na poczatek mozesz przetestowac Pana Bogwara..swego czasu byl chetny na relaksujacy masaz..Aniela1989 pisze: ↑30 września 2021, 11:59Przy okazji a co mi tamznajdę męża w buszu z palm! O to jest poezja
![]()
Hola, hola, Beatko nie wpuszczaj mnie na mine.Betha pisze: ↑30 września 2021, 15:24no w St Margrethen palm nie widzialam, a tym bardziej buszu.. ale na poczatek mozesz przetestowac Pana Bogwara..swego czasu byl chetny na relaksujacy masaz..Aniela1989 pisze: ↑30 września 2021, 11:59Przy okazji a co mi tamznajdę męża w buszu z palm! O to jest poezja
![]()
a do tego ma w swoim inwentarzu palme w buszu..
co prawda (tylko albo az) "standardzik" (cokolwiek to znaczy)
, ale zawsze lepsze to niz nic..
pozdrawiam i zycze sukcesow w pracy
![]()
fault file
Ostatnio zmieniony 07 października 2021, 20:25 przez Betha, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj tam zaraz palme.bogwar pisze: ↑30 września 2021, 15:34Hola, hola, Beatko nie wpuszczaj mnie na mine.Betha pisze: ↑30 września 2021, 15:24no w St Margrethen palm nie widzialam, a tym bardziej buszu.. ale na poczatek mozesz przetestowac Pana Bogwara..swego czasu byl chetny na relaksujacy masaz..Aniela1989 pisze: ↑30 września 2021, 11:59Przy okazji a co mi tamznajdę męża w buszu z palm! O to jest poezja
![]()
a do tego ma w swoim inwentarzu palme w buszu..
co prawda (tylko albo az) "standardzik" (cokolwiek to znaczy)
, ale zawsze lepsze to niz nic..
pozdrawiam i zycze sukcesow w pracy
![]()
Przeczytaj prosze dokladnie tytul watku. Ja nie szukam zony (w zyciu trzeba sie uczyc na bledach
![]()
) i nie mieszkam w St Margrethen. Ja uprawiam wylacznie sex pozamalzenski.
![]()
![]()
A jak sie Anieli spodoba, to przepadlem
![]()
![]()
![]()
No nie moge, ale mnie rozbawilas. Ubaw po pachy.
oj tam oj tam.. ile taka zonka moze kosztowac..