Chciałam podkreślić że donoszę tylko driny i że nie jest to club gogo ani nic z tym wspólnego, jesli wiesz czym jest taka tradycja święta piwoszy i inne zwyczaje a czasem tak ktoś dokręci ogrzewanie że robi się sauna że muszę pomorsować w pobliskim jeziorku żeby się schłodzićAniela1989 pisze: ↑04 lipca 2021, 20:03Kelneruje w pubie hihi o właśnie w takim stroju ludowym nie smiej się Panie Polaku...tyle tu Szwaj,Austr i Szfab że zaczynam się czuć jak gronostaj pomiędzy ławicą wygłodniałych sumów
jezusienku i wcale to nie jest takie przytulne komfortowe i bezpieczne odczucie
![]()
tylko takie jak w amazońskiej dziczy
![]()
Czy moglabys mi prosze na priva przeslac linka do tego anonsu???
wejdz na tablice MyPolacy.de Aniela..tylko moze byc maly problem..ona jest z okolic Berlina..wiec bedziesz mial niemaly kawalek by dojechac na ten masazbogwar pisze: ↑19 września 2021, 19:12Czy moglabys mi prosze na priva przeslac linka do tego anonsu???![]()
Ostatnio mnie jakos bola plecy po ciezkiej pracy na budowie i taki masaz zlagodzilby te bole.
![]()
![]()
A polaczenie "przyjemnego" z pozytecznym zawsze jest mile widziane.
![]()
![]()
![]()
Poprosze jednak, jak wspomnialem na priva, bo obawiam sie, ze jak go podasz na forum, to ilosc wyswietlen przebije liste przebojow.![]()
Szukalem, ale niestety nie znalazlem.![]()
![]()
![]()
![]()
Nalegam.bogwar pisze: ↑19 września 2021, 19:12Czy moglabys mi prosze na priva przeslac linka do tego anonsu???![]()
Ostatnio mnie jakos bola plecy po ciezkiej pracy na budowie i taki masaz zlagodzilby te bole.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poprosze jednak, jak wspomnialem na priva, bo obawiam sie, ze jak go podasz na forum, to ilosc wyswietlen przebije liste przebojow.![]()
![]()
![]()
![]()
Betha pisze: ↑20 września 2021, 19:56Miśku. to bardzo proste.wejdz na MyPolacy.de potem na tablice, i schodz w dol az ja znajdzieszbogwar pisze: ↑19 września 2021, 23:02Nalegam.bogwar pisze: ↑19 września 2021, 19:12
Czy moglabys mi prosze na priva przeslac linka do tego anonsu???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. od tej pory jak to widzialam z milion postow juz tam weszlo.. to zajmie z pare godzin.. a tyle dla jakiejs // nie mam czasu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość