Opiekunka dziecięca z doświadczeniem i wykształceniem
Opiekunka dziecięca z doświadczeniem i wykształceniem
Witam,
W związku z pewnymi, nieoczekiwanymi zmianami w moim obecnym miejscu pracy, szukam nowego zajęcia. Posiadam wykształcenie pedagogiczne i wieloletnie doświadczenie poparte referencjami. Mogę podjąć pracę u rodziny prywatnej oraz kicie. Dojazd nie stanowi dla mnie problemu. Proszę o wiadomość prywatną, gdyby ktoś słyszał o opisywanym przeze mnie stanowisku pracy. W chwili obecnej jako zajęcie dodatkowe
Dziękuję!
W związku z pewnymi, nieoczekiwanymi zmianami w moim obecnym miejscu pracy, szukam nowego zajęcia. Posiadam wykształcenie pedagogiczne i wieloletnie doświadczenie poparte referencjami. Mogę podjąć pracę u rodziny prywatnej oraz kicie. Dojazd nie stanowi dla mnie problemu. Proszę o wiadomość prywatną, gdyby ktoś słyszał o opisywanym przeze mnie stanowisku pracy. W chwili obecnej jako zajęcie dodatkowe
Dziękuję!
Re: Opiekunka dziecięca z doświadczeniem i wykształceniem
Czy w dalszym ciągu szuka Pani pracy? Szukamy opiekunki i pomocy domowej.
Jeżeli tak to proszę o odpowiedz na e-mail: szeffi1@gmail.com.
Pozdrawiam
Ania
Jeżeli tak to proszę o odpowiedz na e-mail: szeffi1@gmail.com.
Pozdrawiam
Ania
Re: Opiekunka dziecięca z doświadczeniem i wykształceniem
Sorry, ze sie wcinam, ale nie "uzurpuje" sobie zadnych praw do wypowiedzi w kazdym temacie, co mi zarzucala jedna z Forumowiczek.Ewli89 pisze: ↑17 maja 2021, 11:34Witam,
Dziękuję!

Dla uzmyslowienia sprawy polecam link ponizej. Oczywiscie jednym (no dobra, dwoma

https://www.familienleben.ch/kind/betre ... ritik-5006