praca zdalna przez internet ! nawet 5-10tyś$ bez doświadczenia
praca zdalna przez internet ! nawet 5-10tyś$ bez doświadczenia
Od ponad roku zarabiam w internecie na platformie --- poświęcając 1-2h dziennie potrafię zarobić nawet 7-9tyś miesięcznie.Wypłaty realizowane najczęściej w 24h. Wystarczy wejść na stronę ---, zarejestrować się (zajmuje 15sec). Po rejestracji opiekun konta z firmy zadzwoni do was i krok po kroku wszystkiego nas nauczy jak zarabiać i odpowie na każde wasze pytanie.
Re: praca zdalna przez internet ! nawet 5-10tyś$ bez doświadczenia
Gosciu, jestem pod wrazeniem.zaddd pisze: ↑26 lutego 2021, 20:07Od ponad roku zarabiam w internecie na platformie --- poświęcając 1-2h dziennie potrafię zarobić nawet 7-9tyś miesięcznie.Wypłaty realizowane najczęściej w 24h. Wystarczy wejść na stronę ---, zarejestrować się (zajmuje 15sec). Po rejestracji opiekun konta z firmy zadzwoni do was i krok po kroku wszystkiego nas nauczy jak zarabiać i odpowie na każde wasze pytanie.

No juz zawijam kiece i lece.

Piszesz, ze ten Twoj opiekun konta nauczy "jak zarabiac". A czy nauczy tez "jak tracic"???

Zaloze sie, ze nie odpowiesz na moj post.

Gwoli scislosci (bo jestem szczegolarzem), czy wiesz, ze ja od ponad wielu lat zarabiam uczciwa praca? Kiedys tez probowalem elektronicznie (zeby nie bylo, ze jestem juz taki calkiem starybogwar pisze: ↑27 lutego 2021, 02:10Gosciu, jestem pod wrazeniem.zaddd pisze: ↑26 lutego 2021, 20:07Od ponad roku zarabiam w internecie na platformie --- poświęcając 1-2h dziennie potrafię zarobić nawet 7-9tyś miesięcznie.Wypłaty realizowane najczęściej w 24h. Wystarczy wejść na stronę ---, zarejestrować się (zajmuje 15sec). Po rejestracji opiekun konta z firmy zadzwoni do was i krok po kroku wszystkiego nas nauczy jak zarabiać i odpowie na każde wasze pytanie.![]()
![]()
Ty niedlugo milionerem bedziesz.
![]()
Tylko kto, majac zyle zlota, dzieli sie nia z innymi??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesli juz, to tylko po to, zeby sie do tej zyly zlota dorzucili, a liderzy zbiora smietanke. Szukasz Leszka na kajak????
![]()
![]()
Przepraszam wszystkich Leszkow, ale znam takie powiedzenie.
![]()
No juz zawijam kiece i lece.![]()
![]()
Rzucam robote, wchodze w ten biznes i po po prostu "smierc frajerom", ktorzy uczciwie pracuja.
![]()
Piszesz, ze ten Twoj opiekun konta nauczy "jak zarabiac". A czy nauczy tez "jak tracic"???![]()
Zaloze sie, ze nie odpowiesz na moj post.A jesli, to piora poleca.
![]()
![]()

@zaddd - niestety za spam blokujemy
Adminy kochane co ten watek jeszcze tu robi????
Chyba, ze zostanie ku przestrodze. To rozumiem.

Chyba, ze zostanie ku przestrodze. To rozumiem.