Adres pomocy
Adres pomocy
Witam mam problem z listami. Nie są mi dostarczane. Wszystkie instytucje w tym postfinance. Wysyłają do mnie listy ale są wracane do adresata. Dziś byłem w gminie, twierdzą że wszystko jest ok. Jeden adres od 2019. Skrzynka opisana. Problem pojawił się w grudniu 2020, gdy nieotrzymalem rachunków z ubezpieczenia.Gdzie szukać problemu???
Re: Adres pomocy
Witaj.Wojciech pisze: ↑08 lutego 2021, 19:34Witam mam problem z listami. Nie są mi dostarczane. Wszystkie instytucje w tym postfinance. Wysyłają do mnie listy ale są wracane do adresata. Dziś byłem w gminie, twierdzą że wszystko jest ok. Jeden adres od 2019. Skrzynka opisana. Problem pojawił się w grudniu 2020, gdy nieotrzymalem rachunków z ubezpieczenia.Gdzie szukać problemu???
Poczta szwajcarska wcale nie jest tak perfekcyjna, jak sie niektorym wydaje. Czasem listy zwykle tez gina. Choc trzeba przyznac, ze sa to sytuacje wyjatkowo rzadkie. A przyczyny sa rozne. I zazwyczaj jest to ludzki blad. Ludzki, to znaczy najczesciej blad nowego listonosza, ktory nie zna terenu i jak cokolwiek mu sie nie zgadza lub ma zly dzien, to odsyla po prostu poczte do nadawcy. Najczesciej sa to mlodzi ludzie, ktorzy sa zatrudnieni "z lapanki" i maja w d...e, to, co robia. Zapytaj po prostu na poczcie (nie w gminie, bo co oni maja do tego ) czy nie zatrudnili przypadkiem nowego listonosza, a jesli nie, to dlaczego poczta do Ciebie nie dociera?
Pozdr.
bogwar
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2024, 23:19 przez bogwar, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Adres pomocy
Szukam pomocy w wypelnieniu dokumentow emerytalnych