Telefoy, internety itd.

Masz coś do powiedzenia na temat codziennego życia w Szwajcarii i temat ten nie pasuje do innych kategorii?
Napisz tutaj.
bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Re: Telefoy, internety itd.

Post autor: bogwar » 28 marca 2022, 00:12

plronbio650 pisze:
22 marca 2022, 11:03
Szanowni Admini czy wakacje macie, :shock:
ze na nasze Forum juz nie zagladacie??? :mrgreen:
Czy chodzi o kase i Wam sie oplaca :mrgreen:
tolerowac na Forum takiego pajaca??? :evil: :evil:

bogwar

Post autor: bogwar » 02 kwietnia 2022, 00:07

plronbio650 pisze:
31 marca 2022, 13:26
Adminy :evil: :evil: , jako zwykly Forumowicz zadaje publicznie pytanie. I prosze o publiczna odpowiedz. Czy wzieliscie kase od tej gnidy, ze go tak dlugo tolerujecie na Forum? Inne spamy byly usuwane zdecydowanie wczesniej. :evil: Dlaczego? :evil: Gula mi rosnie. :mrgreen: A jak gula peknie, to nie bedzie pieknie. :evil: Tak mu obiecanych ch...w nawtykam, ze bedziecie musieli, zgodnie z regulaminem, usunac mnie z Forum. Zostaniecie wtedy z jego trzewikami do sprzedania.
Pozdrawiam.
bogwar

bogwar

Post autor: bogwar » 12 kwietnia 2022, 02:16

bogwar pisze:
02 kwietnia 2022, 00:07
plronbio650 pisze:
Adminy :evil: :evil: , jako zwykly Forumowicz zadaje publicznie pytanie. I prosze o publiczna odpowiedz. Czy wzieliscie kase od tej gnidy, ze go tak dlugo tolerujecie na Forum? Inne spamy byly usuwane zdecydowanie wczesniej. :evil: Dlaczego? :evil: Gula mi rosnie. :mrgreen: A jak gula peknie, to nie bedzie pieknie. :evil: Tak mu obiecanych ch...w nawtykam, ze bedziecie musieli, zgodnie z regulaminem, usunac mnie z Forum. Zostaniecie wtedy z jego trzewikami do sprzedania.
Pozdrawiam.
bogwar
Adminy, :evil: :evil: :evil: co jest do k..wy nedzy, czy odpowiedz na proste pytanie zwyklego Forumowicza wykracza poza Wasze intelektualne mozliwosci ????? :evil: :evil: :evil: :evil:. Czy brakiem reakcji, jesli nie wzieliscie kasy, chcecie znizyc sie do jego poziomu intelektualnego?? Kto tu rzadzi, do k..wy nedzy na tym Forum? :shock: Jakas gnida z Ameryki, czy Wy, Administratorzy z Europy?? :evil: :evil: Ja rozumiem znaczenie kasy, ale ta gnida kpi z nas wszystkich. Z Was tez, a wlasciwie przede wszystkim z Was. Czy tego nie widzicie???? Ja pier...e. I nie wmawiajcie mi/nam, ze nie jest mozliwe usuniecie tej gnidy, bo inne spamy skutecznie i bezzwlocznie byly usuwane.
I nawet nie chce mi sie Was pozdrawiac. :evil: :evil:
bogwar

bogwar

Post autor: bogwar » 18 kwietnia 2022, 02:18

bogwar pisze:
12 kwietnia 2022, 02:16
bogwar pisze:
02 kwietnia 2022, 00:07
plronbio650 pisze:
Pozdrawiam.
bogwar
Adminy, :evil: :evil: :evil: co jest do k..wy nedzy, czy odpowiedz na proste pytanie zwyklego Forumowicza wykracza poza Wasze intelektualne mozliwosci ????? :evil: :evil: :evil: :evil:. Czy brakiem reakcji, jesli nie wzieliscie kasy, chcecie znizyc sie do jego poziomu intelektualnego?? Kto tu rzadzi, do k..wy nedzy na tym Forum? :shock: Jakas gnida z Ameryki, czy Wy, Administratorzy z Europy?? :evil: :evil: Ja rozumiem znaczenie kasy, ale ta gnida kpi z nas wszystkich. Z Was tez, a wlasciwie przede wszystkim z Was. Czy tego nie widzicie???? Ja pier...e. I nie wmawiajcie mi/nam, ze nie jest mozliwe usuniecie tej gnidy, bo inne spamy skutecznie i bezzwlocznie byly usuwane.
I nawet nie chce mi sie Was pozdrawiac. :evil: :evil:
bogwar
Adminy, czy Wy w ogole jestescie, czy Was k...a w ogole nie ma??? Jesli Was nie ma, to.........., ja (tu mialem uzyc wulgaryzmu, ale jeszcze sie opanowalem), bo i po co go k...a uzyc?? Kopal z koniem sie jednak nie bede. Niezaleznie kto jest koniem. Nie widze mozliwosci pisania, dopoki ta gnida z Ameryki bedzie na naszym Forum sprzedawala trzewiki.
bogwar

Pablo
Miasto: Zurich

Post autor: Pablo » 29 kwietnia 2022, 21:18

Witam,
Mam pytanie, ponieważ kupiłem sobie kartę w Lycamobile i czy muszę podpiąć kartę kredytową żeby korzystać z tych miesięcznych pakietów czy mogę doładować konto i włączyć jakoś ten pakiet?
Pozdrawiam

bogwar

Post autor: bogwar » 30 kwietnia 2022, 21:06

Pablo pisze:
29 kwietnia 2022, 21:18
Witam,
Mam pytanie, ponieważ kupiłem sobie kartę w Lycamobile i czy muszę podpiąć kartę kredytową żeby korzystać z tych miesięcznych pakietów czy mogę doładować konto i włączyć jakoś ten pakiet?
Pozdrawiam
Witaj na naszym Forum. :D
Fajnie, ze zadales pytanie, bo Forum jest po to, zeby na takie pytania odpowiadac. :D Ja jednak na nie nie odpowiem, mimo, ze odpowiedz mam w malym palcu, bo sam korzystam z tej sieci. :( Dopoki jednak Adminy beda tolerowac te gnide z Ameryki, nie odpowiem na zadne pytanie. :evil: :evil: :evil: :evil: A moze Adminy Ci odpowiedza? :lol: :lol:
Pozdrawiam.
bogwar

ODPOWIEDZ