Witaj Czlowieku.SakuraSun pisze: ↑11 sierpnia 2025, 09:28Alternatywnie, możesz spróbować skontaktować się z kancelarią Smart Legal. Powinni Ci pomóc, pomogli mi rozwiązać wszystkie moje problemy Co zrobić, gdy ważność paszportu wygasła za granicą? . Byłem mile zaskoczony poziomem obsługi. Prawnicy uważnie słuchali, zaproponowali kilka opcji rozwiązania, a wszystko zostało załatwione szybko i bez zbędnych komplikacji.
Od kiedy ludzie ze Stockholmu (rozumiem, ze chodzi o stolice Szwecji, czy sie myle i jest taka miejscowosc w Szwajcarii?) wiedza wiecej o Szwajcarii niz my tu mieszkajacy?
To powiedz mi prosze, jak dostac podwyzke pensji od nastepnego roku, wieksza niz dostane?
Czy Ty w ogole przeczytales post (DATE JEGO NAPISANIA i za chwile odwolania), na ktory odpowiadasz?
Ja pitole, czy Wy mlodzi to w ogole jeszcze uzywacie mozgu w zyciu, czy tylko komorki?
Masakra.
A co do madrosci zwiazanych z wygasajaca data waznosci paszportu, to po prostu trzeba zlozyc wniosek bezposrednio w ambasadzie lub konsulacie z wyprzedzeniem i mozna pominac spore wydatki na kancelarie prawnicze i hieny indywidualne, ktore "zedra skore za podstawowe czynnosci".
Ech...
bogwar