Zatrzymanie wypłaty

Tematy niezwiązane z kategoriami powyżej
Brigitte_BB
Miasto: Basel

Re: Zatrzymanie wypłaty

Post autor: Brigitte_BB » 30 czerwca 2021, 16:03

Hallo Bogwar
jestem bardzo zainteresowana informacjami na temat Państwa Lyszczyna z urzędu. Pan Wojciech ma już nową firmę. Nie chcę wymieniać szczegółów na formum. Możemy jakoś inaczej się skontaktować?

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Post autor: bogwar » 01 lipca 2021, 19:02

Brigitte_BB pisze:
30 czerwca 2021, 16:03
Hallo Bogwar
jestem bardzo zainteresowana informacjami na temat Państwa Lyszczyna z urzędu. Pan Wojciech ma już nową firmę. Nie chcę wymieniać szczegółów na formum. Możemy jakoś inaczej się skontaktować?
Witam.
Zawsze mozemy sie skontaktowac przez priva. Nie wiem jednak w czym moglbym pomoc, bo nie posiadam zadnych innych informacji niz te, ktore sa opublikowane na forum.
Pozdrawiam.
bogwar

Brigitte_BB

Post autor: Brigitte_BB » 02 lipca 2021, 12:04

Dziękuję za odpowiedź, ale dopiero po wysłaniu informacji do Pana zauważyłam, że to nie Pan lecz Mark57 miał kłopot z BWL. Jego doświadczenia z pracodawcą są dla mnie interesujące. Wysłałam do niego wiadomość. Jeśli będzie chciał się ze mną skontaktować, to fajnie, a jeśli nie, to też nic się nie stało. A zatem serdecznie pozdrawiam. BB

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Post autor: bogwar » 04 lipca 2021, 01:08

Brigitte_BB pisze:
30 czerwca 2021, 16:03
Hallo Bogwar
Witam ponownie. :D
No.....to bardzo interesujace. :D
Moze chociaz nazwe moze Pani podac?
Przeciez "promocja" polskich firm na forum dla Polakow w Szwajcarii nie jest sprzeczna z prawem. :mrgreen: Czy sie myle? :D
Pozdrawiam.
bogwar

Brigitte_BB

Post autor: Brigitte_BB » 23 września 2021, 22:04

Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam. Nie było mnie przez dłuższy czas. Tak podzielam Pana zdanie. Takie firmy należy promować :P :P i oczywiście wszystkie informacje, które są powszechnie dostępne, możemy sobie wymienićv także na forum. Jednakże małe sprostowanie Pana wzmianki o promocji. Ta firma nie jest polska, lecz szwajcarska, a Pan Lyszczyna to w międzyczasie "deutscher Staatsangehöriger" :lol: . Innymi słowy promocja na "forum dla polaków" jest nieomalże nie na miejscu. No ale skoro firma zatrudnia przede wszystkim (wyłącznie?!) obywateli Polski, więc może jednak te informacje w tym miejscu nie są zupełnie od czapy ;) .
Firma nazywa się "Domibau GmbH" z siedzibą w 4446 Buckten. Wszystkie informacje są dostępne w indeksie firm (Zefix)
https://bl.chregister.ch/cr-portal/ausz ... 76.884.273

o ironio!!! BWL Bau-Montage GmbH wykreślono z rejestru 19.03.2021, a Domibau GmbH zarejestrowano 20.04.2021. Ciekawe ilu wierzycieli firmy BWL mogłoby być opłacone z kapitału zakładowego firmy Domibau ? :cry: Ale na początku 2020 Państwo Lyszczyna założyli jeszcze jedną BWL (chyba lubią tą nazwę :D ). Tym razem w Niemczech (DE-77963 Schwanau). Firma nazywa się BWL.Bau-Montage GmbH. Te informacje też są powszechnie dostępne w niemieckim rejstrze firm pod numerem HRB 721488.

Jeśli ktoś z forumowiczów miał doświadczenia z tymi firmami - dobre lub złe - i chciałby się ze mną podzielić tymi informacjami, serdecznie zapraszam.

ODPOWIEDZ