Praca z Goodcare Betreuerung
Praca z Goodcare Betreuerung
Witam. Czy ktoś coś słyszał o tej firmie? GoodCare Betreuerung. Chodzi o branżę opiekunek osób starszych. Nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat. A może źle szukam? Może ktoś miał z nią styczność? A może jest inna firma godna polecenia ? Nie chciałabym jechać w ciemno. Pozdrawiam.
Re: Praca z Goodcare Betreuerung
Witaj na forum.Kasia pisze: ↑23 kwietnia 2020, 08:40Witam. Czy ktoś coś słyszał o tej firmie? GoodCare Betreuerung. Chodzi o branżę opiekunek osób starszych. Nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat. A może źle szukam? Może ktoś miał z nią styczność? A może jest inna firma godna polecenia ? Nie chciałabym jechać w ciemno. Pozdrawiam.
Moze rzeczywiscie zle szukasz blednie wpisujac haslo.
Pozdr.
bogwar
Mój błąd. Faktycznie źle napisałam nazwę w poście ale mimo prawidłowo wpisanej już nazwy w necie niestety nie znalazłam żadnych opinii. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Rzeczywiscie. Grzebalem jakies pol godziny w internecie i opinii osob zatrudnionych przez te firme, na temat firmy jakos nie widac. Sa oczywiscie na oficjalnej stronie internetowej opinie klientow, czyli seniorow, ktorymi opiekowaly sie rzekomo osoby zatrudnione przez te firme posredniczaca. Sam nie wiem, niby dzialaja od chyba 2005 roku, jakies certyfikaty w internecie przedstawiaja ( zeby to zweryfikowac trzeba oczywiscie pogrzebac na odpowiednich stronach ), ale wygladaja na w miare wiarygodna. Wszystko jednak wyjdzie w praniu. Jesli sie zdecydujesz i Cie zatrudnia, musisz DOKLADNIE przeczytac umowe, ktora Ci zaproponuja, porownac warunki placowe ze znalezionymi w internecie i jesli Ci bedzie wszystko odpowiadac, witamy na luksusowym jachcie. Pamietaj jednak, ze to tylko jacht, wiec podatny jest na wieksze fale, ktore z pewnoscia Cie tu spotkaja. Kazdy jednak musial sie kiedys odwazyc wsiasc do niego po raz pierwszy. Ponizej link do minimalnych praw osoby zatrudnionej w Twoim zawodzie. Firm posredniczacych jest jednak wiele, a internet jest kopalnia wiedzy.
https://www.unia.ch/fileadmin/user_uplo ... schure.pdf
Pozdrawiam.
Bardzo dziękuję za pomoc. Dobrych rad zawsze warto posłuchać. Pozdrawiam serdecznie.