Mariusz zaczynam 2nd live w Zurichu
Mariusz zaczynam 2nd live w Zurichu
Cześć Wszystkim,
Na wstępie życzę spokojnych, udanych Świąt.
Mam na imię Mariusz, 48lat, inżynier telekomunikacji. Języki polski (native), dobry angielski (z naciskiem na IT/Telco), +10 lekcji niemieckiego .
W Polsce mieszka(łe)m w Piasecznie k/Warszawy.
Jestem od początku marca w Zurichu (kontrakt B2B w dziedzinie teleinformatyki). Planuję tu zamieszkać na stałe.
Zaczynam 'ostro' uczyć się niemieckiego, który do tej pory nie był mi zupełnie potrzebny.
Zainteresowania: wędkarstwo spinningowe, motoryzacja, bieganie (rekreacyjne żeby podtrzymać kondycję).
Liczę, że po ustąpieniu tego co się dzieje z Corona będzie możliwość spotkania się na jakiejś dobrej kawie z uczestnikami tego forum ?
Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Zdrowia !
p.s. biegle znam IT więc slużę pomocą w tym zakresie - czas wolny z reguły mam od 19.00.
Pozdrawiam,
Mariusz
Na wstępie życzę spokojnych, udanych Świąt.
Mam na imię Mariusz, 48lat, inżynier telekomunikacji. Języki polski (native), dobry angielski (z naciskiem na IT/Telco), +10 lekcji niemieckiego .
W Polsce mieszka(łe)m w Piasecznie k/Warszawy.
Jestem od początku marca w Zurichu (kontrakt B2B w dziedzinie teleinformatyki). Planuję tu zamieszkać na stałe.
Zaczynam 'ostro' uczyć się niemieckiego, który do tej pory nie był mi zupełnie potrzebny.
Zainteresowania: wędkarstwo spinningowe, motoryzacja, bieganie (rekreacyjne żeby podtrzymać kondycję).
Liczę, że po ustąpieniu tego co się dzieje z Corona będzie możliwość spotkania się na jakiejś dobrej kawie z uczestnikami tego forum ?
Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Zdrowia !
p.s. biegle znam IT więc slużę pomocą w tym zakresie - czas wolny z reguły mam od 19.00.
Pozdrawiam,
Mariusz
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
Re: Mariusz zaczynam 2nd live w Zurichu
No witaj kolego, witaj,
Re: Mariusz zaczynam 2nd live w Zurichu
I lux! Witamy Mariusza na forum, ucz się pilnie niemieckiego, a kiedy w końcu zaraza minie, można by faktycznie zaaranżować jakieś spotkanie.
Pozdrowienia z Bazylei!
Pozdrowienia z Bazylei!
---
It is nice to be important, but it's more important to be nice.
It is nice to be important, but it's more important to be nice.