Kierowca C
Kierowca C
Poszukuje się kierowcy kat C do pracy jako kurier (Stückgut). Siedziba: FedEx 4665 Oftringen. Miejsce wykonywanej pracy Aargau, Berner Oberland. Dziennie ok 300km, 10-15 Klientów, sam ciężarowy 15t z windą, sterowaną pilotem, kamera, Webasto, sypialna kabina, Volvo FL 280.
Wymagana dobra znajomość j. niemieckiego. Praca ze scannerem, dobrze opłacana + 13. wypłata + Bonus. Wymagane jest doświadczenie min. kilkuletnie w Szwajcarii w innej firmie kurierskiej.
Po ponad 10 latach spędzonych w Szwajcarii wracam na stałe do Polski i chciałbym szefowi zostawić kogoś odpowiedzialnego i równie pracowitego na moje miejsce.
Kontakt +41 79 889 17 92 Marek
Oferta posiada ograniczenie czasowe.
Wymagana dobra znajomość j. niemieckiego. Praca ze scannerem, dobrze opłacana + 13. wypłata + Bonus. Wymagane jest doświadczenie min. kilkuletnie w Szwajcarii w innej firmie kurierskiej.
Po ponad 10 latach spędzonych w Szwajcarii wracam na stałe do Polski i chciałbym szefowi zostawić kogoś odpowiedzialnego i równie pracowitego na moje miejsce.
Kontakt +41 79 889 17 92 Marek
Oferta posiada ograniczenie czasowe.
Re: Kierowca C
Dzień dobry.
Jestem zainteresowany ofertą pracy. Dzwoniłem na podany numer ale.bez odpowiedzi.
Pozdrawiam Marcin
Jestem zainteresowany ofertą pracy. Dzwoniłem na podany numer ale.bez odpowiedzi.
Pozdrawiam Marcin