Szanowni Admini czy wakacje macie,

ze na nasze Forum juz nie zagladacie???

Czy chodzi o kase i Wam sie oplaca

tolerowac na Forum takiego pajaca???

Szanowni Admini czy wakacje macie,
Adminy
Adminy,bogwar pisze: ↑02 kwietnia 2022, 00:07Adminy![]()
, jako zwykly Forumowicz zadaje publicznie pytanie. I prosze o publiczna odpowiedz. Czy wzieliscie kase od tej gnidy, ze go tak dlugo tolerujecie na Forum? Inne spamy byly usuwane zdecydowanie wczesniej.
Dlaczego?
Gula mi rosnie.
A jak gula peknie, to nie bedzie pieknie.
Tak mu obiecanych ch...w nawtykam, ze bedziecie musieli, zgodnie z regulaminem, usunac mnie z Forum. Zostaniecie wtedy z jego trzewikami do sprzedania.
Pozdrawiam.
bogwar
Adminy, czy Wy w ogole jestescie, czy Was k...a w ogole nie ma??? Jesli Was nie ma, to.........., ja (tu mialem uzyc wulgaryzmu, ale jeszcze sie opanowalem), bo i po co go k...a uzyc?? Kopal z koniem sie jednak nie bede. Niezaleznie kto jest koniem. Nie widze mozliwosci pisania, dopoki ta gnida z Ameryki bedzie na naszym Forum sprzedawala trzewiki.bogwar pisze: ↑12 kwietnia 2022, 02:16Adminy,bogwar pisze: ↑02 kwietnia 2022, 00:07Adminy![]()
, jako zwykly Forumowicz zadaje publicznie pytanie. I prosze o publiczna odpowiedz. Czy wzieliscie kase od tej gnidy, ze go tak dlugo tolerujecie na Forum? Inne spamy byly usuwane zdecydowanie wczesniej.
Dlaczego?
Gula mi rosnie.
A jak gula peknie, to nie bedzie pieknie.
Tak mu obiecanych ch...w nawtykam, ze bedziecie musieli, zgodnie z regulaminem, usunac mnie z Forum. Zostaniecie wtedy z jego trzewikami do sprzedania.
Pozdrawiam.
bogwar![]()
![]()
co jest do k..wy nedzy, czy odpowiedz na proste pytanie zwyklego Forumowicza wykracza poza Wasze intelektualne mozliwosci ?????
![]()
![]()
![]()
. Czy brakiem reakcji, jesli nie wzieliscie kasy, chcecie znizyc sie do jego poziomu intelektualnego?? Kto tu rzadzi, do k..wy nedzy na tym Forum?
Jakas gnida z Ameryki, czy Wy, Administratorzy z Europy??
![]()
Ja rozumiem znaczenie kasy, ale ta gnida kpi z nas wszystkich. Z Was tez, a wlasciwie przede wszystkim z Was. Czy tego nie widzicie???? Ja pier...e. I nie wmawiajcie mi/nam, ze nie jest mozliwe usuniecie tej gnidy, bo inne spamy skutecznie i bezzwlocznie byly usuwane.
I nawet nie chce mi sie Was pozdrawiac.![]()
![]()
bogwar
Witaj na naszym Forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość