Хтось брав кредит в Santander Bank Polska?

Luźne dyskusje na różne tematy
foxw530
Miasto: Krakow

Хтось брав кредит в Santander Bank Polska?

Post autor: foxw530 » 01 kwietnia 2026, 19:39

Всім привіт! Збираюся брати кредит в Польщі, щоб купити машину. Зараз вибираю між різними банками, і хотілося б почути відгуки тих, хто вже має досвід кредитування. Які банки пропонують найвигідніші умови для українців, з мінімальним пакетом документів і низькими відсотковими ставками? Можливо, хтось нещодавно стикався з цим питанням і може поділитися своїм досвідом? Буду вдячна за будь-яку інформацію!

owenssheena18
Miasto: Krakow

Re: Хтось брав кредит в Santander Bank Polska?

Post autor: owenssheena18 » 01 kwietnia 2026, 21:39

Привіт! Я колись цікавився цією темою, і знаю, що багато банків пропонують кредити українцям, але умови можуть відрізнятися. Я перечитав купу інформації, перш ніж обрати банк. Натрапив на одну статтю, де можна дізнатися більше про порівняння умов кредитування в різних банках. Там також було посилання на сайті, де можна знайти більше інформації про це. Я чув, що Santander Bank Polska досить популярний серед українців. Можливо, ця стаття тобі допоможе з вибором.

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Post autor: bogwar » 04 kwietnia 2026, 21:53

foxw530 pisze:
01 kwietnia 2026, 19:39
Всім привіт! Збираюся брати кредит в Польщі, щоб купити машину. Зараз вибираю між різними банками, і хотілося б почути відгуки тих, хто вже має досвід кредитування. Які банки пропонують найвигідніші умови для українців, з мінімальним пакетом документів і низькими відсотковими ставками? Можливо, хтось нещодавно стикався з цим питанням і може поділитися своїм досвідом? Буду вдячна за будь-яку інформацію!
Witajcie! Planuję wziąć kredyt w Polsce na zakup samochodu. Teraz wybieram między różnymi bankami i chciałbym usłyszeć opinie osób, które mają już doświadczenie w kredytach. Które banki oferują najkorzystniejsze warunki dla Ukraińców, z minimalnym pakietem dokumentów i niskimi stopami procentowymi? Być może ktoś niedawno miał do czynienia z tym problemem i może podzielić się swoim doświadczeniem? Będę wdzięczny za każdą informację!

Witaj Gosciu.
Pamietaj prosze, ze to jest forum dla POLAKOW mieszkajacych w Szwajcarii. :evil:
Jesli jednak masz jakies pytania dotyczace zycia w Szwajcarii, na ktore chetnie w miare mozliwosci odpowiem, zadaj je prosze i zrob minimum wysilku, jaki ja zrobilem, tlumaczac je na polski.
Pozdrawiam. :D
bogwar

Вітаю, Гостю.
Пам'ятайте, будь ласка, що це форум для ПОЛЯКІВ, які проживають у Швейцарії. :evil:
Якщо у вас є запитання щодо життя в Швейцарії, на які я з радістю відповім, якщо зможу, задайте їх, і зробіть мінімум зусиль, які я зробив, перекладаючи їх на польську мову.
Вітаю. :D
богвар

Pozdrowka

bogwar

Post autor: bogwar » 04 kwietnia 2026, 22:53

owenssheena18 pisze:
01 kwietnia 2026, 21:39
Привіт! Я колись цікавився цією темою, і знаю, що багато банків пропонують кредити українцям, але умови можуть відрізнятися. Я перечитав купу інформації, перш ніж обрати банк. Натрапив на одну статтю, де можна дізнатися більше про порівняння умов кредитування в різних банках. Там також було посилання на сайті, де можна знайти більше інформації про це. Я чув, що Santander Bank Polska досить популярний серед українців. Можливо, ця стаття тобі допоможе з вибором.
Cześć! Interesowałem się kiedyś tą tematyką i wiem, że wiele banków oferuje kredyty Ukraińcom, ale warunki mogą się różnić. Przeczytałem mnóstwo informacji, zanim wybrałem bank. Trafiłem na artykuł, w którym można dowiedzieć się więcej o porównaniu warunków kredytowych w różnych bankach. Było tam również linku do strony, na której można znaleźć więcej informacji na ten temat. Słyszałem, że Santander Bank Polska jest dość popularny wśród Ukraińców. Być może ta informacja pomoże Ci w wyborze.

No i fajnie. Tylko dlaczego ja to musze tlumaczyc bedac na forum Rodakow? Do k...y nedzy, cos tu jest nie tak. :evil:
Bracia Ukraincy, chcecie korzystac z naszego forum, to sie do niego k...a dostosujcie!!!! Albo zalozcie swoje!!! :mrgreen:
bogwar :evil: :evil:

Ну і добре. Тільки чому я маю це перекладати, будучи на форумі Родинаків? До біса, тут щось не так. :evil:
Брати українці, якщо ви хочете користуватися нашим форумом, то повинні дотримуватися його правил!!! Або засновуйте свій!!! :mrgreen:

Ponimajem ili niet? Ech...... kuzwa zycie. :lol: :lol: :lol:
bogwar
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2026, 23:46 przez bogwar, łącznie zmieniany 1 raz.

bogwar

Post autor: bogwar » 05 kwietnia 2026, 23:41

bogwar pisze:
04 kwietnia 2026, 22:53
owenssheena18 pisze:
01 kwietnia 2026, 21:39
Cześć! Interesowałem się kiedyś tą tematyką i wiem, że wiele banków oferuje kredyty Ukraińcom, ale warunki mogą się różnić. Przeczytałem mnóstwo informacji, zanim wybrałem bank. Trafiłem na artykuł, w którym można dowiedzieć się więcej o porównaniu warunków kredytowych w różnych bankach. Było tam również linku do strony, na której można znaleźć więcej informacji na ten temat. Słyszałem, że Santander Bank Polska jest dość popularny wśród Ukraińców. Być może ta informacja pomoże Ci w wyborze.

No i fajnie. Tylko dlaczego ja to musze tlumaczyc bedac na forum Rodakow? Do k...y nedzy, cos tu jest nie tak. :evil:
Bracia Ukraincy, chcecie korzystac z naszego forum, to sie do niego k...a dostosujcie!!!! Albo zalozcie swoje!!! :mrgreen:

Ну і добре. Тільки чому я маю це перекладати, будучи на форумі Родинаків? До біса, тут щось не так. :evil:
Брати українці, якщо ви хочете користуватися нашим форумом, то повинні дотримуватися його правил!!! Або засновуйте свій!!! :mrgreen:

Poniali ili niet? Ech...... kuzwa zycie. :lol: :lol: :lol:
bogwar

ODPOWIEDZ