Gdzie zrobić certyfikat SAFe tanio i porządnie?
Gdzie zrobić certyfikat SAFe tanio i porządnie?
Witam. Szukam szkolenia SAFe 6.0, najlepiej Leading SAFe albo Implementing SAFe.
Firma chce opłacić, ale budżet jest ograniczony, więc cena ma znaczenie.
Chciałbym jednak jakość, a nie byle co za 2000 zł.
Ktoś robił ostatnio? Jakie ceny widzieliście w 2026?
Online czy lepiej na żywo? Jak długo trwa i czy naprawdę przygotowuje do egzaminu?
Dajcie znać, co polecacie.
Firma chce opłacić, ale budżet jest ograniczony, więc cena ma znaczenie.
Chciałbym jednak jakość, a nie byle co za 2000 zł.
Ktoś robił ostatnio? Jakie ceny widzieliście w 2026?
Online czy lepiej na żywo? Jak długo trwa i czy naprawdę przygotowuje do egzaminu?
Dajcie znać, co polecacie.
Re: Gdzie zrobić certyfikat SAFe tanio i porządnie?
Cześć! Ja polecam Advised Skills– mam dobre doświadczenia z Advised Skills.
Brałam u nich Leading SAFe w styczniu 2026 online.
Kosztowało mnie to 4200 zł (z podatkiem), ale w pakiecie dostałam bardzo dobre materiały, dostęp do platformy na pół roku i dwie sesje Q&A po kursie.
Instruktor był certyfikowanym SPC i miał doświadczenie w bankowości i ubezpieczeniach – mega realne case’y.
Egzamin zdałam dość komfortowo (88%).
Liczę, że jak ktoś szuka solidnego przygotowania w rozsądnej cenie, to właśnie tam warto iść.
Brałam u nich Leading SAFe w styczniu 2026 online.
Kosztowało mnie to 4200 zł (z podatkiem), ale w pakiecie dostałam bardzo dobre materiały, dostęp do platformy na pół roku i dwie sesje Q&A po kursie.
Instruktor był certyfikowanym SPC i miał doświadczenie w bankowości i ubezpieczeniach – mega realne case’y.
Egzamin zdałam dość komfortowo (88%).
Liczę, że jak ktoś szuka solidnego przygotowania w rozsądnej cenie, to właśnie tam warto iść.
Re: Gdzie zrobić certyfikat SAFe tanio i porządnie?
Też byłam niedawno i powiem szczerze – poziom materiałów i ćwiczeń był wyraźnie wyższy niż na darmowych webinarach, które oglądałam wcześniej.
Bardzo dobrze zorganizowane, zero chaosu.
Bardzo dobrze zorganizowane, zero chaosu.