LAIK-onik pisze: ↑19 kwietnia 2026, 20:24
Odpowiadając uczestnikowi forum, po szamponie... żeby nie szukać daleko, aktualnie wiszą dwa posty z salonikami lotniskowymi, tej samej treści.
Co do treści i rewelacji w nich zawartych, to już sama informacja o korzystaniu wskazuje ,
ze jesteś "golasem" który skupia się na spożywaniu darmowego alkoholu. Ponadto nie masz nawet pojęcia , o przywileju korzystania z tychże saloników, osób z odpowiednią kartą kredytową ( stan konta i miesięcznych przychodów - Klient Premium). Nie masz pojęcia, bo takowej nie posiadasz, a swoją "rewelacje opierasz tylko i wyłącznie na podstawie wylatanych mil w powietrzu.
Co do spożywania szamponu, spraw sobie droższy.
Zeby byc
"golasem" to trzeba jednak wylatac swoje. Czyli aktualnie minimum 33 loty, czyli 17 tam i z powrotem w roku kalendarzowym w klasie ekonomicznej (w klasie biznes, ktora z pewnoscia latasz, jako nie "golas", sa to oczywiscie 17 lotow do Szwajcarii, lub 9 tam i z powrotem, bo wtedy sa naliczane podwojne punkty, ale z pewnoscia o tym wiesz, a moj post to spam.

)

. No ale to chyba wszystko wiesz jako staly bywalec "salonikow lotniskowych".
Poza tym mam 3 karty kredytowe w polskich bankach na laczna sume 70 tys. PLN (w tym jedna VISA Platinum, ktora upowaznia do 4 darmowych wejsc do salonikow lotniskowych w roku kalendarzowym w programie Priority Pass, znasz go

tu jestem jak najbardziej klientem Premium) i jedna szwajcarska z limitem 7tys. CHF. Nie p.....l mi tu wiec, ze jestem "golasem". Bo raczej Ty nim jestes przy mnie.
A w ogole Gosciu, wiesz ile ja mam dochodow w Szwajcarii? Prawie 500 tys. PLN. rocznie. Oczywiscie brutto. Szczena opadla? Nie nazywaj mnie wiec prosze dziadu "golasem", bo to jest obelga.