bogwar pisze: ↑18 lipca 2021, 01:09No nie, skasowali dowcip o ujedrnieniu.bogwar pisze: ↑17 lipca 2021, 22:38Cos nam ten watek "zdycha".![]()
Trzeba cos zrobic, bo bedzie "kicha".![]()
![]()
Zeby zapobiec watka uspieniu,
krociutki dowcip o "ujedrnieniu".![]()
![]()
![]()
I wezcie Panowie sobie do serca ten przekaz.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=0VbQDRyXxbY![]()
![]()
Ten YOU TUBE w ogole nie ma poczucia humoru. Porazka.
![]()
Dlatego nastepny dowcip napisze.
Dwoch kumpli siedzi przy piwku i juz po kilku (piwach) jeden z nich pyta kolege:
-sluchaj, dlaczego wlasciwie Ty, taki wysoki gosc, zwiazales sie z taka drobniutka, malutka kobieta?
na co kolega mu odpowiada:
-wybralem "mniejsze zlo".![]()
![]()
Lista dowcipow
Re: Lista dowcipow
Ja go jednak napisze, bo dobry jest.

Mąż siedzacy przy stole po przyniesieniu przez zone szklanki i piwa, bekajac uszczypnął ja w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.

Potem uszczypnął ja w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich stanikow.

Oburzona kobieta łapie męża za penisa, stawia go do pionu i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć listonosza, hydraulika i Twojego brata!

Co to jest:
zaczyna sie na "d", konczy na "a" i zuzywa duzo papieru?
zaczyna sie na "d", konczy na "a" i zuzywa duzo papieru?
[Opowiadalem ten dowcip wielu facetom i kobietom, ale tylko 2 kobiety ( do tej pory ) sie od razu usmiechnely. Faceci wszyscy.
Nawet abstynenci.
no prosze.. nie rob z nas ulomna plec, powinno juz Wam wystarczyc ze jestesmy slabe..

no prosze.. nie rob z nas ulomna plec, powinno juz Wam wystarczyc ze jestesmy slabe..

[ A Twoj realny nie jest.
Sorry, ale nie zaliczony.
no jak bogwar kawal nierealny?? babka robila na drutach, przejechal tramwaj i spadla.. a taka babke na bank w Rosji zobaczysz..

no jak bogwar kawal nierealny?? babka robila na drutach, przejechal tramwaj i spadla.. a taka babke na bank w Rosji zobaczysz..

Czym sie rozni gentleman od eleganta ??????

Bidulku..musiales 2 lata czekac az ktos Ci odpowie.. i tu pojawiam sie ja.. Twoja wybawczyni, dobra wrozka ktora wyzwoli Cie z mocy niewiedzy..
Otoz lakonicznie: dzentelmen to facet ktory ma pieniadze i nie bije kobiet, elegant- tylko to pierwsze..

Bidulku..musiales 2 lata czekac az ktos Ci odpowie.. i tu pojawiam sie ja.. Twoja wybawczyni, dobra wrozka ktora wyzwoli Cie z mocy niewiedzy..
Otoz lakonicznie: dzentelmen to facet ktory ma pieniadze i nie bije kobiet, elegant- tylko to pierwsze..

Betha pisze: ↑28 września 2021, 15:36Betha pisze: ↑28 września 2021, 15:35A teraz dowcip-pytanie.
Bo to bylo tak:
bociana dziobal szpak.
Potem byla zmiana
i szpak dziobal bociana.
Potem byly jeszcze dwie zmiany.
Ile razy szpak byl dziobany?![]()
Czy naprawde nikt nie udzieli odpowiedzi?![]()
![]()
![]()
Nie oslabiajcie mnie.![]()
![]()
oj cwany lisek jestes..myslisz ze ludzie sa tacy glupi i sie nie pokapuja o co chodzi w tej zagadce... ale wrozka jest bardzo madra i juz Ci odpowiada..
punkt 1.-bocian nie byl ani razu dziobany przez szpaka bo (punkt 2.)-szpak jest za niski.. no chyba ze (punkt 3.) - szpak mial drabine.. a ze w zyciu nie widzialam szpaka na drabinie wiec patrz punkt 1.![]()