bogwar pisze: ↑18 lipca 2021, 01:09No nie, skasowali dowcip o ujedrnieniu. Ten YOU TUBE w ogole nie ma poczucia humoru. Porazka.bogwar pisze: ↑17 lipca 2021, 22:38Cos nam ten watek "zdycha".
Trzeba cos zrobic, bo bedzie "kicha".
Zeby zapobiec watka uspieniu,
krociutki dowcip o "ujedrnieniu".
I wezcie Panowie sobie do serca ten przekaz.
https://www.youtube.com/watch?v=0VbQDRyXxbY
Dlatego nastepny dowcip napisze.
Dwoch kumpli siedzi przy piwku i juz po kilku (piwach ) jeden z nich pyta kolege:
-sluchaj, dlaczego wlasciwie Ty, taki wysoki gosc, zwiazales sie z taka drobniutka, malutka kobieta?
na co kolega mu odpowiada:
-wybralem "mniejsze zlo".
Lista dowcipow
Re: Lista dowcipow
Ja go jednak napisze, bo dobry jest.
Mąż siedzacy przy stole po przyniesieniu przez zone szklanki i piwa, bekajac uszczypnął ja w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ja w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich stanikow.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa, stawia go do pionu i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć listonosza, hydraulika i Twojego brata!
Co to jest:
zaczyna sie na "d", konczy na "a" i zuzywa duzo papieru?
zaczyna sie na "d", konczy na "a" i zuzywa duzo papieru?
[Opowiadalem ten dowcip wielu facetom i kobietom, ale tylko 2 kobiety ( do tej pory ) sie od razu usmiechnely. Faceci wszyscy. Nawet abstynenci.
no prosze.. nie rob z nas ulomna plec, powinno juz Wam wystarczyc ze jestesmy slabe..
no prosze.. nie rob z nas ulomna plec, powinno juz Wam wystarczyc ze jestesmy slabe..
[ A Twoj realny nie jest. Sorry, ale nie zaliczony.
no jak bogwar kawal nierealny?? babka robila na drutach, przejechal tramwaj i spadla.. a taka babke na bank w Rosji zobaczysz..
no jak bogwar kawal nierealny?? babka robila na drutach, przejechal tramwaj i spadla.. a taka babke na bank w Rosji zobaczysz..
Czym sie rozni gentleman od eleganta ??????
Bidulku..musiales 2 lata czekac az ktos Ci odpowie.. i tu pojawiam sie ja.. Twoja wybawczyni, dobra wrozka ktora wyzwoli Cie z mocy niewiedzy..
Otoz lakonicznie: dzentelmen to facet ktory ma pieniadze i nie bije kobiet, elegant- tylko to pierwsze..
Bidulku..musiales 2 lata czekac az ktos Ci odpowie.. i tu pojawiam sie ja.. Twoja wybawczyni, dobra wrozka ktora wyzwoli Cie z mocy niewiedzy..
Otoz lakonicznie: dzentelmen to facet ktory ma pieniadze i nie bije kobiet, elegant- tylko to pierwsze..
Ostatnio zmieniony 28 września 2021, 15:37 przez Betha, łącznie zmieniany 1 raz.
Betha pisze: ↑28 września 2021, 15:36Betha pisze: ↑28 września 2021, 15:35A teraz dowcip-pytanie.
Bo to bylo tak:
bociana dziobal szpak.
Potem byla zmiana
i szpak dziobal bociana.
Potem byly jeszcze dwie zmiany.
Ile razy szpak byl dziobany?
Czy naprawde nikt nie udzieli odpowiedzi?
Nie oslabiajcie mnie.
oj cwany lisek jestes..myslisz ze ludzie sa tacy glupi i sie nie pokapuja o co chodzi w tej zagadce ... ale wrozka jest bardzo madra i juz Ci odpowiada..
punkt 1.-bocian nie byl ani razu dziobany przez szpaka bo (punkt 2.)-szpak jest za niski.. no chyba ze (punkt 3.) - szpak mial drabine.. a ze w zyciu nie widzialam szpaka na drabinie wiec patrz punkt 1.