Zakaz wjazdu do Szwajcarii
Zakaz wjazdu do Szwajcarii
Witam jak sprawdzić do kiedy mam zakaz wjazdu do Szwajcarii ? :
Dzięki za pomoc
Dzięki za pomoc
Re: Zakaz wjazdu do Szwajcarii
Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć jaką kare sąd orzekł wobec mnie ?
Pomoże ktoś?
Pomoże ktoś?
Czyli była tak... Nawyrabiales i ucieczka do Polski? Jak możesz nie wiedzieć jaką karę wymierzył Ci sąd? Jeśli faktycznie masz zakaz to musiałeś się postarać dobrze o to.
A czymze zawiniles Nieszczesniku, ze tak dotkliwa kare ponosisz?
Czyzbys jechal "na gape", czyli bez biletu, w komunikacji publicznej?
Albo zlapali Cie na pracy bez pozwolenia lub zgloszenia w gminie?
A moze nie zaplaciles mandatu? Czy tez narozrabiales w Niemczech, skad Cie usuneli (wtedy obowiazuje zakaz wjazdu rowniez do Szwajcarii)?
Pytasz dla siebie, czy kogos innego?
No dobra, zarty na bok (choc nie wszystko to zarty ).
Cos Ty (lub ten, w ktorego imieniu pytasz) tu (lub w Niemczech) Chlopie nawywijal, ze dostales zakaz wjazdu? Nie wiem jak Niemcy, ale Szwajcarzy najpierw "do bolu" karza finansowo. Tylko w naprawde powaznych przypadkach daja zakaz wjazdu. Ja chetnie pomagam. I na Twoje pytania oczywiscie znam odpowiedz, ale jej nie udziele "w ciemno", bo to zbyt powazna sprawa.
bogwar
Obstawiam pokaźne ilości alkoholu, jazda i dzwon po spożyciu,kradzież, pobicie i takie tam. Klasyka gatunku wśród naszych. Acha... No i po wytrzeźwieniu wajcha do Polski,z pampersem na dupie.
Autorze wątku a czemu masz zakaz wjazdu do Szwajcarii ? I moje pytanie, - może trochę głupie, jak to jest z tym paszportem ? Czytałam, że niby można okazać altenratywny dokument jakim jest dowód osobisty https://gorzowwielkopolski24.pl/wjazd-d ... -wiedziec/ Czy to jest bardziej jakaś baśń w stylu 1000ca i jednej nocy? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Szwajcaria jest w strefie Schengen, nie potrzebujesz paszportu.