Zarządzanie mieszkaniami na wynajem

Kwestie związanie z mieszkaniami, wynajmem i przeprowadzkami
azarlos
Miasto: Warszawa

Zarządzanie mieszkaniami na wynajem

Post autor: azarlos » 28 kwietnia 2026, 12:19

Mieszkam za granicą i mam dwa mieszkania w Polsce które wynajmuję. Mam zaufanego pełnomocnika na miejscu ale i tak dużo rzeczy przez mnie przechodzi. Czy narzędzie do zarządzania najmem pomaga przy takiej sytuacji gdzie jest więcej niż jedna osoba zaangażowana?

Karpla

Re: Zarządzanie mieszkaniami na wynajem

Post autor: Karpla » 28 kwietnia 2026, 13:25

Przy zarządzaniu najmem z zagranicy narzędzie cyfrowe robi szczególnie dużą różnicę bo porządkuje przepływ informacji między tobą a pełnomocnikiem. Zamiast chaotycznych SMS-ów i emaili masz jedno miejsce gdzie widać stan płatności, historię kontaktów z najemcami i dokumenty. Pełnomocnik na miejscu może mieć dostęp do systemu i aktualizować informacje co ty widzisz z dowolnego miejsca na świecie. Automatyczne przypomnienia i powiadomienia działają niezależnie od tego czy pełnomocnik o czymś zapomni. Przy właścicielu za granicą to naprawdę inna jakość spokoju głowy. Warto sprawdzić https://www.renteasy.ai/ i zobaczyć czy obsługuje model z kilkoma użytkownikami.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2026, 13:14 przez Karpla, łącznie zmieniany 1 raz.

bogwar
Miasto: Berno/Warszawa

Re: Zarządzanie mieszkaniami na wynajem

Post autor: bogwar » 01 maja 2026, 19:24

azarlos pisze:
28 kwietnia 2026, 12:19
Mieszkam za granicą i mam dwa mieszkania w Polsce które wynajmuję. Mam zaufanego pełnomocnika na miejscu ale i tak dużo rzeczy przez mnie przechodzi. Czy narzędzie do zarządzania najmem pomaga przy takiej sytuacji gdzie jest więcej niż jedna osoba zaangażowana?

Witaj. :D
Ponizej link w temacie. A czy Ci to pomaga czy nie, musisz sam/a ocenic.
No coz, samo zycie. :D
Pozdr. :D

https://www.google.com/search?q=narzedz ... s-wiz-serp

ODPOWIEDZ