Prezent dla kolezanki na wesele
Prezent dla kolezanki na wesele
Za dwa tygodnie idę na ślub przyjaciółki. Uroczystość będzie bardzo kameralna, najpierw urząd, potem mała sala w restauracji, a na końcu spotkanie w domu. Będzie tylko najbliższa rodzina i garstka przyjaciół. Chciałabym dać coś od siebie, ale nie jakieś rzeczy, które potem stoją i łapią kurz. Kompletnie nie mam pomysłu. Co byście zaproponowali?
Re: Prezent dla kolezanki na wesele
My z mężem braliśmy cywilny. W kopertach dostawaliśmy tyle, co na ślub kościelny
nie ma według mnie znaczenia jaki ślub.
Jeśli chciałąbyś dokupić coś pamiątkowego do koperty, polecam stronę: https://andyceramika.pl/dzbanki Możesz znaleźć tutaj ręcznie malowaną ceramikę
Która będzie pamiątką na długie lata.

nie ma według mnie znaczenia jaki ślub.Jeśli chciałąbyś dokupić coś pamiątkowego do koperty, polecam stronę: https://andyceramika.pl/dzbanki Możesz znaleźć tutaj ręcznie malowaną ceramikę

Ostatnio zmieniony 05 marca 2026, 09:58 przez Valno, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Prezent dla kolezanki na wesele
Witam.Karpla pisze: ↑25 lutego 2026, 13:44Za dwa tygodnie idę na ślub przyjaciółki. Uroczystość będzie bardzo kameralna, najpierw urząd, potem mała sala w restauracji, a na końcu spotkanie w domu. Będzie tylko najbliższa rodzina i garstka przyjaciół. Chciałabym dać coś od siebie, ale nie jakieś rzeczy, które potem stoją i łapią kurz. Kompletnie nie mam pomysłu. Co byście zaproponowali?
Pamietasz dowcip z watku "Listy dowcipow", ktory prezentowalem.?
"Rozmawiaja dwie przyjacioleczki.
Pierwsza mowi: kurcze, nie wiem co mam dac mojemu facetowi na urodziny, zeby byl zadowolony.
Druga na to: a dobry jest w lozku?
Pierwsza odpowiada: no dobry jest.
Na co druga: to daj mu moj numer telefonu."
:
To oczywiscie tylko dowcip, bo przyszly maz Twojej przyjaciolki z pewnoscia zna Twoj nr tel. (a moze jednak nie?
No dobra, teraz na powaznie.
Pozdr.
bogwar