Czy terminal płatniczy zwiększa sprzedaż?

Tematy niezwiązane z kategoriami powyżej
turma

Czy terminal płatniczy zwiększa sprzedaż?

Post autor: turma » 18 listopada 2024, 14:22

Hej, prowadzę sklep odzieżowy i coraz częściej widzę, że ludzie pytają o płatności kartą. Boję się, że jak zainstaluję terminal, to będę miał więcej kosztów niż zysku. Czy ktoś może powiedzieć, czy rzeczywiście to pomaga w sprzedaży?

Hejna

Re: Czy terminal płatniczy zwiększa sprzedaż?

Post autor: Hejna » 19 listopada 2024, 08:38

turma pisze:
18 listopada 2024, 14:22
Hej, prowadzę sklep odzieżowy i coraz częściej widzę, że ludzie pytają o płatności kartą. Boję się, że jak zainstaluję terminal, to będę miał więcej kosztów niż zysku. Czy ktoś może powiedzieć, czy rzeczywiście to pomaga w sprzedaży?
Cześć! Mam mały butik z biżuterią i zauważyłam, że odkąd mam terminal, ludzie chętniej robią większe zakupy. Nie wiem, jak to jest u Ciebie, ale u mnie to działa na klientów tak, że nie muszą myśleć, czy mają przy sobie gotówkę. Polecam sprawdzić program na https://polskabezgotowkowa.pl/, bo dzięki temu nie musisz ponosić kosztów na początku, a zobaczysz, jak to działa w Twoim sklepie. U mnie terminal zwrócił się już w pierwszych miesiącach, bo transakcje były po prostu wyższe. Wiadomo, trzeba policzyć wszystko pod siebie, ale moim zdaniem warto spróbować.

ODPOWIEDZ